Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mar 2016 - Anul XXI, nr. 52 (6165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Atac cu cărămizi

Unul dintre indivizii care s-au răzbunat pe un agent de pază a stat 24 de ore în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Unul dintre indivizii care au aruncat cărămizi în geamul de la casă şi în luneta maşinii şefului unei firme de pază din municipiul Suceava, în  noaptea de 28 spre 29 februarie, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, marţi noapte, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore. Ştefăniţă Bujorean, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava, a fost prins la scurt timp după distrugere chiar de păgubit, Constantin Pitureanu, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, care a fugit după el şi a reuşit să-l prindă. Surse judiciare au explicat că, pentru infracţiunea de distrugere, Codul Penal nu prevede posibilitatea luării unei măsuri privative de libertate. Ştefăniţă Bujorean mai are însă la activ un dosar penal recent după ce, acum două săptămâni, a spart ecranul unui aparat dintr-o sală de jocuri şi a aruncat cu un scaun în locul public. După acel incident pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. După reunirea acestor cauze, faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus ca, la expirarea ordonanţei, miercuri noapte, tânărul să se întoarcă în libertate, sub măsura controlului judiciar. Acestuia i s-au impus mai multe obligaţii şi restricţii. În caz că va lua legătura cu persoanele cercetate în dosar ori dacă va mai comite vreo faptă, acesta va fi automat arestat preventiv.

Acelaşi Bujorean mai este trimis în judecată pentru un grav act de tulburare a ordinii şi liniştii publice, într-unclub din Suceava. Bujorean, alături de Adrian Aursulesei, zis „Căpoi”, cunoscut cu numeroase antecedente penale, este acuzat că a sărit la bătaie în timpul unei petreceri private la care participau medici, avocaţi şi funcţionari publici. Aursulesei este nimeni altul decât complicele lui Bujorean în cazul atacului cu cărămizi asupra casei şi maşinii lui Constantin Pitureanu. Tot Aursulesei şi Bujorean, alături de încă trei agresori, au bătut crunt în vara anului trecut un alt tânăr, în parcul central al Sucevei.

Anchetatorii nu au anunţat încă nimic despre Adrian Aursulesei şi despre măsurile care se vor lua faţă de acesta.

Acţiunea de distrugere de la casa şefului firmei de pază a fost o răzbunare pentru că bărbatul care asigură ordinea într-un club din Suceava i-a interzis lui Bujorean să intre în local. Atacul cu cărămizi a fost înregistrat de camerele de supraveghere de la casă, putând fi vizionate pe site-ul ziarului nostru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul dintre indivizii care s-au răzbunat pe un agent de pază a stat 24 de ore în arest.
 Vizualizări articol: 3698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unul dintre indivizii care s-au răzbunat pe un agent de pază a stat 24 de ore în arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele umplute Chifteluțele umplute nu se deosebesc ca aspect de cele obișnuite, dar sunt o surpriză plăcută pentru cel ce le gustă, mai ales dacă sunt servite calde.Avem nevoie de:500 g carne de pui fără os și piele, de pe pulpe sau piept, 250 g cașcaval, o cană... Citeşte