Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mar 2016 - Anul XXI, nr. 52 (6165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Necesitate

“Reabilitare energetică profundă” a clădirii Primăriei Suceava, pe fonduri europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Conducerea municipalităţii sucevene doreşte să dea o altă „faţă” sediului administrativ al Primăriei Suceava, odată cu reabilitarea energetică a clădirii, care se confruntă cu o serie de probleme din acest punct de vedere, uzura spunându-şi cuvântul.

„Vrem să facem o reabilitare energetică profundă a clădirii Primăriei Suceava, care să cuprindă anveloparea completă a clădirii, reabilitarea faţadei, izolarea planşeului superior, schimbarea ferestrelor şi reabilitarea instalaţiilor electrice, inclusiv a celor de iluminat”, a anunţat primarul Ion Lungu, care vrea să atragă fondurile necesare prin depunerea unui proiect de finanţare pe axa 3 a Planului Operaţional Regional, care vizează creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice.

Modernizarea va fi făcută nu doar la exterior, ci şi la interior, printr-un alt proiect dorindu-se o reconfigurare a sălii de şedinţe a Consiliului Local.

„Actuala sală de Consiliu Local nu ne reprezintă aşa cum ar trebui. Vom face un concurs de proiecte pe această temă, să facem un fundal cu ceea ce ne reprezintă pe noi, precum Cetatea de Scaun, vom vedea atunci părerea specialiştilor. Până acum m-am concentrat mai mult pe proiectele mari de infrastructură, dar trebuie să avem şi o clădire a primăriei reprezentativă, pentru că avem mereu oaspeţi, înfrăţiri, iar clădirea municipalităţii este de asemeni o carte de vizită a oraşului”, a adăugat edilul sucevean.

Degradarea sediului Primăriei Suceava a devenit evidentă în ultimii ani, anumite porţiuni de faţadă fiind picate, afectate de infiltraţii de apă, vântul şuieră pe la geamurile vechi de pe vremea când acolo funcţiona o bancă, iar instalaţia electrică interioară a dat „rateuri” de multe ori, din cauza uzurii şi a materialelor folosite atunci când a fost construită clădirea, în 1996.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Reabilitare energetică profundă” a clădirii Primăriei Suceava, pe fonduri europene.
 Vizualizări articol: 1876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“Reabilitare energetică profundă” a clădirii Primăriei Suceava, pe fonduri europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele umplute Chifteluțele umplute nu se deosebesc ca aspect de cele obișnuite, dar sunt o surpriză plăcută pentru cel ce le gustă, mai ales dacă sunt servite calde.Avem nevoie de:500 g carne de pui fără os și piele, de pe pulpe sau piept, 250 g cașcaval, o cană... Citeşte