Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 mar 2016 - Anul XXI, nr. 50 (6163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Răfuială

Maşina şi casa şefului unei firme de pază, vandalizate de doi indivizi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Casa şi maşina şefului unei firme pază din municipiul Suceava au fost vandalizate duminică noapte de doi indivizi implicaţi de-a lungul timpului în mai multe scandaluri. Fapta a fost sesizată în jurul orei 23.30, când Constantin Pitureanu, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat că o persoană i-a spart luneta autoturismului, parcat pe strada Ştrandului din municipiului Suceava, în faţa casei. De asemenea, un alt bolovan i-a spart un geam de la casă bărbatului.

Bărbatul dormea în casă, alături de soţie şi fiul său, când a auzit zgomote puternice. A ieşit afară, alături de fiul său, şi a plecat în urmărirea a doi indivizi care aveau cagule pe faţă. Pe unul dintre ai au reuşit să-l prindă, predându-l poliţiei, în timp ce al doilea a scăpat, însă agentul a reuşit să-i dea cagula de pe faţă şi l-a recunoscut

Ancheta a fost preluată de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al municipiului Suceava, care au deschis un dosar penal pentru  comiterea infracţiunii de distrugere.

Tânărul prins de păgubit este Ştefăniţă Bojurean, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava. Cu câteva zile înainte, Bojurean, cunoscut ca persoană recalcitrantă, nu a fost lăsat să intre în clubul Versus din Suceava de agentul e pază, cel mai probabil acţiunea de distrugere fiind o răzbunare pentru acest episod. 

Al doilea suspect este Adrian Aursulesei, zis „Căpoi”, cunoscut cu numeroase antecedente penale.

Cei doi suntcercetaţi în mai multe dosare penale legate de scandaluri şi agresiuni.

Cei doi au fost puşi sub acuzare pentru că, pe 25 iulie 2015, au participat, alături de încă trei indivizi, la agresarea unui bărbat în vârstă de 33 de ani, în parcul central a Sucevei, după o altercaţie pornită într-un club din Suceava. Agresiunea a fost una violentă, victima având nevoie de peste 30 de zile de îngrijiri medicale. Într-un alt dosar cei doi au mai fost trimişi în judecată şi pentru un grav act de tulburare al ordinii şi liniştii publice, tot într-un club din Suceava. Cei doi au sărit la bătaie în timpul unei petreceri private la care participau medici, avocaţi şi funcţionari publici.

Acţiunea de distrugere a fost surprinsă cât se poate de clar de camerele de supraveghere şi pot fi vizionate pe site-ul nostru. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina şi casa şefului unei firme de pază, vandalizate de doi indivizi.
 Vizualizări articol: 3175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Maşina şi casa şefului unei firme de pază, vandalizate de doi indivizi2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Coliva de arpacaș Coliva este mai cunoscută, în general, drept un dulce ritualic oferit ca ofrandă, folosit de creștini fie de Bobotează, fie la pomenirea morților. Este un fel consistent și gustos, pe bază de grâu și nucă, iar în ultimii ani a... Citeşte