Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 feb 2016 - Anul XXI, nr. 49 (6162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Altă tragedie

Un bărbat mort, altul rănit grav, după ce un Logan s-a zdrobit de un stâlp din beton

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit după ce s-a izbit violent cu autoturismul Dacia Logan pe care îl conducea într-un stâlp din beton. Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 16.50, pe DN 2E, în comuna Voitinel. În maşină se mai aflau doi bărbaţi, care au fost răniţi, unul dintre ei având multiple leziuni. Impactul a fost deosebit de violent în condiţiile în care, din motive necunoscute, conducătorul auto nu a avut timp să mai frâneze.

 

Dacia s-a izbit direct în stâlp, după ce şoferul nu a luat o curbă uşoară la stânga

Alexandru Coroamă, în vârstă de 57 de ani, era domiciliat în Prahova, însă se născuse la Voitinel. Se mutase în sudul ţării cu serviciul de mai mulţi ani, iar la Voitinel venea destul de des la casa părintească. Sâmbătă, bărbatul conducea un autoturismul Dacia Logan şi îi avea ca pasageri pe doi consăteni de vârste apropiate. Porţiunea de drum pe care s-a produs accidentul nu este una periculoasă. O curbă uşoară la stânga avea însă să-i fie fatală bărbatului de la volan. Din motive necunoscute, şoferul nu a luat corect curba, iar maşina s-a izbit direct în stâlpul de la marginea şoselei, pe sensul său de mers. Echipajul de Descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Suceava i-a găsit pe toţi cei trei pasageri încarceraţi între fiarele contorsionate.

 

Trei încarceraţi: unul mort, altul rănit grav. Pasagerul din spate a scăpat uşor 

Colonelul Sorin Popovici, şeful Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, care a făcut parte din echipa de intervenţie, a declarat:

“Ajunşi la faţa locului am găsit un Logan intrat în coliziune cu un stâlp şi un cap de pod, rezultând trei victime, toate încarcerate. Prima victimă, de pe bancheta din spate, coopera, era conştientă, a doua era inconştientă, în timp ce a treia, de la volan, era în stop cardio-respirator”.

Personalul medical a încercat manevre de resuscitare în jur de 45 de minute, însă, din păcate, pentru şofer nu s-a mai putut face nimic.

Pasagerul din dreapta, Vasile Popescu, în vârstă de 49 de ani, din Voitinel, a suferit şi el leziuni grave. El a fost diagnosticat preliminar cu un traumatism cranian sever şi cu o fractură la un membru inferior.

 

Nouă morţi în accidente în trei luni de zile, în zona Rădăuţi

Accidentul mortal de la Voitinel s-a înregistrat la mai puţin de 48 de ore de la tragedia petrecută la Volovăţ. Joi seară, un tânăr în vârstă de 17 ani, care îşi achiziţionase de câteva zile un autoturism Nisaan Primera, cu volan pe partea dreaptă, a ieşit la o plimbare cu maşina, împreună cu un consătean, în vârstă de 15 ani. Tânărul fără permis a pierdut controlul asupra volanului pe o porţiune de drum în aliniament, maşina lovind un cap de pod, iar apoi răsturnându-se de mai multe ori. Tânărul care s-a urcat la volan la numai 17 ani şi a condus cu viteză excesivă a plătit cu preţul suprem al vieţii teribilismul de care  a dat dovadă.

În ediţia de sâmbătă, 27 februarie, Monitorul de Suceava atrăgea atenţia că în interval de mai puţin de trei luni de zile, în localităţile din zona municipiului Rădăuţi, arondate Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Rădăuţi, au avut loc foarte multe accidente grave, soldate cu opt persoane decedate. Al nouălea deces este cel al bărbatului implicat în accidentul de sâmbătă după-amiază de la Voitinel.

 

Al cincilea mort în accidente la Voitinel, în ultimul an

Comuna Voitinel a devenit de un an de zile un adevărat punct negru pe harta localităţilor din judeţ în care au avut loc accidente grave. Anul trecut, în februarie, Cornel Ciorcan, un localnic de etnie romă, fără permis de conducere şi băut, care gonea la volanul unei maşini cu volan pe partea dreaptă, a provocat o tragedie cu doi morţi. Maşina condusă de acesta a derapat, între Voitinel şi Horodnic, s-a rotit pe carosabil şi s-a izbit apoi violent, din lateral, de un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt în două, după care s-a răsturnat. În urma acelui accident au rezultat doi morţi şi trei răniţi.

În decembrie 2015, tot la Voitinel, Beniamin Rusu, de 21 de ani, aflat la volanul unui VW Sharan înmatriculat în străinătate, a intrat cu maşina într-un şanţ, după care s-a răsturnat şi a lovit un copac. Tânărul de la volan şi un adolescent de 16 ani şi-au pierdut viaţa, singurul care a scăpat fiind un minor de 13 ani, frate cu şoferul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat mort, altul rănit grav, după ce un Logan s-a zdrobit de un stâlp din beton.
 Vizualizări articol: 7099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat mort, altul rănit grav, după ce un Logan s-a zdrobit de un stâlp din beton5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulada de biscuiţi cu banane (Lacrima de elefant) Această ruladă simplu de făcut şi foarte gustoasă mai este cunoscută şi sub denumirea de ”Lacrimă de elefant”, ”Ochi de elefant” sau ”Rulada Lacrimă”. Este printre cele mai gustoase dulciuri clasice fără coacere,... Citeşte