Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2016 - Anul XXI, nr. 34 (6147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Aseară

Un tânăr mort, alţi trei răniţi, după ce s-au răsturnat cu BMW-ul lui Robert Marian

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 17 ani a murit, iar alţi trei au ajuns la spital, doi cu leziuni serioase, după un grav accident rutier care s-a petrecut aseară, pe E 85, la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, în zona intersecţiei cu şantierul şoselei de centură. În jurul orei 20.50, un autoturism BMW care circula dinspre Fălticeni a fost scăpat de sub control, în condiţii ce urmau să fie stabilite de poliţiştii rutieri. Autoturismul BMW a ieşit în decor prin stânga şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri. Maşina s-a lovit violent de o construcţie din beton a şantierului şoselei de centură, impactul fiind deosebit de dur.

Echipajul de Descarcerare al Detaşamentului de pompieri Suceava ajuns la faţa locului a găsit doi tineri care erau rămaşi încarceraţi în maşină, un altul proiectat în afara autoturismului, inconştient, plus un al patrulea, care era pe propriile picioare, în stare bună. Tânărul găsit în afara maşinii a fost urcat într-o ambulanţă, în timp ce era resuscitat, însă în drum spre spital a decedat.

Cele două victime prinse între fiare au fost descarcerate de pompierii militari, fiind transportate la Spitalul Judeţean Suceava, unde a ajuns ulterior şi bărbatul care a fost găsit pe propriile picioare, care intrase şi el între timp în stare de şoc. Victimele au fost preluate de trei ambulanţe, una SMURD şi două de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Conform primelor informaţii obţinute aseară, înainte de închiderea ediţiei, în autoturismul BMW se aflau trei fraţi, din familia Mândrilă, plus încă un tânăr, Daniel Duduman. Tânărul decedat se numeşte Paul Mândrilă şi avea 17 ani. Acesta era pasager pe locul din dreapta spate al maşinii, fiind proiectat în afară printr-un geam lateral.

Autoturismul BMW îi aparţine lui Robert Marian, fostul director al Casei Judeţene de Pensii Suceava, însă acesta nu se afla în maşina. 

În februarie 2008 Robert Marian a fost implicat într-un grav accident rutier, la câteva sute de metri de locul în care s-a petrecut accidentul de miercuri seară.

Poliţiştii rutieri au demarat o anchetă pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs gravul accident rutier. Toate indiciile duc spre un accident produs pe fondul vitezei excesive şi al lipsei de experienţă la volan.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr mort, alţi trei răniţi, după ce s-au răsturnat cu BMW-ul lui Robert Marian.
 Vizualizări articol: 15240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 13 voturi
Un tânăr mort, alţi trei răniţi, după ce s-au răsturnat cu BMW-ul lui Robert Marian4.4513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă Dintre toate preparatele specifice stânelor turistice, acesta este cel mai ușor de pregătit și acasă. Este simplu, gustos și consistent.Avem nevoie de:O cană făină de porumb grișată, trei căni apă, o linguriță rasă sare, 200 g brânză de... Citeşte