Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 ian 2016 - Anul XXI, nr. 12 (6125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sfârşit tragic

Un angajat al Tribunalului Suceava s-a prăbuşit în gol de la etajul şapte al blocului în care locuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 39 de ani din Suceava, care ieri dimineaţă s-a zdrobit de pământ după ce a căzut de la balconul apartamentului în care locuia, situat într-un bloc de opt etaje în cartierul Obcini. Cea care a dat alarma a fost chiar soţia acestuia, care în jurul orei 7,00 a intrat în camera în care se odihnea bărbatul şi a văzut că acesta lipsea, uşa de la balconul camerei fiind întredeschisă. Când a ieşit pe balconul apartamentului, de la etajul 7 al blocului, l-a zărit pe soţul ei căzut pe caldarâm şi a sunat de urgenţă la 112. Un echipaj al ambulanţei sosit la faţa locului l-a transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean. Pacientul, Vlad Odochia, de 39 de ani, a ajuns în stop

cardio- respirator la Unitatea de Primire Urgenţe şi după efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a declarat decesul acestuia. Luând în considerare temperatura scăzută a corpului, e posibil ca bărbatul să fi căzut de la etaj cu ceva mai mult timp înainte de a fi descoperit de soţia sa. Ora decesului şi eventualele circumstanţe ale producerii nenorocirii vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei de către medicii legişti.

Nenorocirea produsă ieri dimineaţă în blocul lor i-a şocat pe vecini, care au asistat neputincioşi la tragedie. Un bărbat de la scara alăturată ne-a povestit ce văzuse: „Am văzut poliţia care a venit şi doamna care ţipa. Din câte am înţeles striga la el, ce-ai făcut, ce-ai făcut? Şi se ruga de salvatori să facă ceva... El era căzut aici pe iarbă şi deja medicii erau acolo cu targa şi încercau să-l resusciteze. Era cam şapte şi jumătate. Femeia era disperată, ţipa, vă daţi seama că nu-şi doreşte nimeni aşa ceva.”  Vecinii spun că era o familie liniştită cu doi copii, o fetiţă şi un băiat, şi nimeni nu ştia să fi avut probleme de vreun fel. Adina Cazacu, vecina de alături, a precizat: ”Îi vedeam des cu copiii la plimbare şi pe el şi pe ea. Şi nu am auzit scandal niciodată.”

Soţii Odochia locuiau de ceva timp în apartamentul proprietate din cartierul Obcini. De câţiva ani relaţia dintre cei doi soţi s-a deteriorat, în cursul anului trecut, între cei doi pronunţându-se divorţul. Cei doi au continuat însă să locuiască împreună, folosind însă camere separate. Femeia le-a povestit medicilor că bărbatul suferea în ultimul timp de o afecţiune a piciorului drept, motiv pentru care îşi luase câteva zile de concediu de odihnă. Ea observase şi o schimbare a comportamentului acestuia, bărbatul fiind afectat emoţional.

Vlad Odochia era angajat ca informatician la Tribunalul Suceava, iar moartea sa fulgerătoare i-a şocat pe toţi colegii de muncă. Nimeni nu înţelege cum de s-a putut întâmpla aşa ceva şi ce motiv ar fi avut bărbatul să se sinucidă. Cadavrul acestuia a fost depus la Morga Spitalului Judeţean Suceava, urmând ca astăzi să fie făcută necropsia. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a concluzionat că nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte penale, primele cercetări conducând spre o posibilă sinucidere. În cadrul dosarului penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările vor fi continuate şi urmează a fi audiată şi soţia bărbatului, aflată acum în stare de şoc. În urma celui dispărut au rămas doi copii minori şi o întreagă familie îndurerată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un angajat al Tribunalului Suceava s-a prăbuşit în gol de la etajul şapte al blocului în care locuia.
 Vizualizări articol: 7876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 6 voturi
Un angajat al Tribunalului Suceava s-a prăbuşit în gol de la etajul şapte al blocului în care locuia2.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(16 ian 2016, 15:43:22
Aa nu ai un picior lipsa , vreun handicap , boala incurabila devarul e ca nu face nimeni mai nimic pentru oamenii aflati cu adevarat in dificultate . Se considera ca daca nu iti lipseste vreun membru ,nu ai un handicap vizibil sau o boala incurabila , pentru societate nu esti decat un inadaptabil blamat sau sfatui cu zambete sugubete si batai peste umar . O depresie , sau o boala psihica este catalogata precum , " a luat-o razna ", incriminati intr-un mod infiorator unii ajung sa se retraga in lumea lor.

+============
Si ce greu trebuie sa fie pentru ceilalti...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prajitura de biscuiți cu mere și zahăr ars Este incredibil de simplu de făcut, dar atât de gustoasă, încât mereu avem senzația că porția a fost prea mică…Avem nevoie de:1 kg de mere, puțină apă, 200 g zahăr, un praf de budincă de caramel, un vârf de cuțit... Citeşte