Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 ian 2016 - Anul XXI, nr. 8 (6121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Din rău în mai rău

Bătaie de joc marca E.ON. Agenţi economici din centrul Sucevei, fără curent 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În judeţul Suceava nu este obligatoriu să stai într-o comună de la munte pentru a rămâne fără curent electric o zi întreagă sau mai mult, aşa cum s-a întâmplat recent în numeroase localităţi, după ce avariile apărute la reţelele învechite ale E.ON au arătat incapacitatea evidentă a echipajelor de intervenţie ale companiei. În plin centru al municipiului Suceava, agenţi economici din zona Autogării Suceava au stat fără curent electric în jur de 24 de ore, de duminică la prânz şi până ieri la prânz. Defecţiunea de ieri a fost catalogată ca minoră de angajaţii E.ON, în sensul că nu au fost afectaţi mulţi consumatori, însă problema este alta: agenţii economici şi consumatorii casnici din zona Autogării rămân cel puţin o dată pe lună fără curent electric. De fiecare dată avariile sunt mari, în sensul că energia electrică se întrerupe pentru câteva ore bune.

 

Magazin închis. Motivul: „Nu avem curent”

Printre cei afectaţi de avaria apărută de duminică s-au numărat două agenţii de transport persoane, o societate de pompe funebre şi o covrigărie. În lipsa curentului electric, societăţile nu şi-au mai putut desfăşura activitatea normală, iar covrigăria chiar a fost închisă de administrator, care a afişat pe geam şi motivul: „Nu avem curent”. Covrigăria nu a avut cum funcţiona atâta timp cât cuptoarele sunt racordate la reţeaua electrică.

Agenţiile de transport au fost deschise, însă nu au putut fi emise bilete.

„Nu este curent de duminică, sunt deja 24 de ore, abia acum a venit echipa (n.r. luni, în jurul orei 10.00)”, ne-a declarat Ovidiu, angajatul uneia din agenţiile de transport. Atât el, cât şi ceilalţi agenţi economici din zonă au arătat că problema de ieri este încă una în plus, avariile devenind frecvente în zonă.

 

Membrii echipei E.ON s-au comportat de parcă erau veniţi să facă un act de caritate, nu să remedieze o avarie  

 Echipa de intervenţie E. ON care lucra în zonă a devenit brusc recalcitrantă atunci când o cameră de luat vederi a apărut în zonă.

„A apărut o avarie, un deranjament”... a spus unul dintre angajaţi, în timp ce altul, cu mai mult tupeu, ne-a lămurit despre ce este vorba într-o frază:

“Un cablu defect, care e problema, uita na...”.

Nesimţirea celor de la E. ON nu s-a oprit aici. Pentru a pune presiune pe oamenii care aşteptau ca ei să le rezolve problema, importanţii domni de la E.ON au ameninţat că-şi strâng echipamentele şi pleacă deoarece nu pot lucra cu camerele de filmat aţintite asupra lor. Asta în condiţiile în care erau filmaţi de cel mult un minut. Ba chiar câţiva dintre ei au şi plecat, făcându-i astfel pe consumatorii afectaţi să îi roage să rămână. Unul dintre membrii echipei nu a ezitat chiar să se izbească în cameraman, având un comportament de maidan.

Comportamentul inadmisibil al oamenilor de la E.ON a fost înregistrat parţial şi de cameramanul de la Monitorul de Suceava. Pentru a nu se ajunge la alte incidente, având în vedere agresivitatea unuia dintre reprezentanţii companiei, am preferat să plecăm din zonă.

În jurul orei 12.00, curentul electric a revenit la consumatorii afectaţi, iar echipa de intervenţie a plecat de la faţa locului. Ar merita poate amintit şi că este vorba de echipa care s-a deplasat cu maşina de serviciu cu numărul de înmatriculare B-318-EMD, asta dacă cineva de la E.ON se va gândi să facă ceva pentru ca pe viitor oamenii din teren să aibă un comportament mai normal, mai în ton cu ceea ce fac: remedierea unor defecţiuni de care nu sunt vinovaţi consumatorii sau ziariştii.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie de joc marca E.ON. Agenţi economici din centrul Sucevei, fără curent 24 de ore.
 Vizualizări articol: 3938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 12 voturi
Bătaie de joc marca E.ON. Agenţi economici din centrul Sucevei, fără curent 24 de ore3.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Poate spun ce investitii au facut astia!!!! trimis de
(12 ian 2016, 15:56:03
Ba Paiu, nesimtirea nu placa de la cei care isi fac treaba pe teren, sunt oameni cu bun simt. Daca vrei sa sapi in tenebrele E-on-ului du-te spre varf, asteapta si o sa vezi ce-ti pregatesc astia, nu pot vorbi, am semnat pentru confidentialitate. Am ajuns la concluzia ca romanul e un prost, mai ales moldoveanul, care accepta salariul minim!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sărățele rapide din aluat congelat Dacă ne dorim ceva numai bun de ronțăit, dar nu avem nici prea multe ingrediente la îndemână, nici inspirație culinară și nici chef de stat cu orele prin bucătărie, atunci varianta ideală poate fi această rețetă de sărățele. Durează mai... Citeşte