Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2015 - Anul XX, nr. 297 (6109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Un cetăţean ucrainean a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat cu maşina într-un copac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Grav accident de circulaţie luni seară, în jurul orei 21,00, în comuna Ipoteşti, după ce un autoturism a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Cel aflat la volan, singurul ocupant al autoturismului, a fost grav rănit şi a rămas încarcerat între fiarele maşinii.

Accidentul s-a petrecut pe drumul judeţean 208A, în satul Ipoteşti, în momentul în care un cetăţean ucrainean, în vârstă de 32 de ani, care conducea un autoturism marca VW Passat înmatriculat în Polonia, nu a adaptat, la intrarea într-o curbă la stânga, viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Maşina a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea din partea dreapta a drumului, după care a fost proiectată în gardul care împrejmuieşte o societate comercială. Un şofer care trecea prin zonă a sunat urgent la 112 şi a anunţat accidentul. În urma impactului, bărbatul de 32 de ani a rămas încarcerat în autoturism, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea acestuia dintre fiarele maşinii. Un echipaj de descarcerare a lucrat mai bine de 30 de minute până ce a reuşit extragerea celui de la volan, care avea picioarele prinse sub bordul maşinii. Un echipaj al ambulanţei l-a preluat pe cel rănit şi l-a  transportat la spital cu un traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală, precum şi cu fracturi la membrele inferioare, după acordarea primului ajutor acesta rămânând internat în spital. Şoferul emana halenă alcoolică şi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, astfel că i s-au recoltat probe biologice de sânge în spital, pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul a reuşit să le dea celor aflaţi la faţa locului un număr de telefon al surorii sale din Cernăuţi şi aceştia i-au anunţat familia din Ucraina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cetăţean ucrainean a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat cu maşina într-un copac.
 Vizualizări articol: 2016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un cetăţean ucrainean a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat cu maşina într-un copac0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Trandafiri de gheață Îmbină surâsul verii cu o dulce brumă de zahăr... Sunt fursecuri fragede, fine, care arată bine pe orice platou cu prăjiturele diverse și se păstrează gustoase mult timp.Avem nevoie de:250 g untură de porc, o cană smântână cu... Citeşte