Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2015 - Anul XX, nr. 280 (6092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suceava

Imagini şocante, cu o minoră accidentată pe trecerea de pietoni, pe Calea Obcinilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O fată în vârstă de 16 ani a fost accidentată de o maşină pe trecerea de pietoni, pe Calea Obcinilor din municipiul Suceava, impactul fiind surprins de o cameră video amplasată într-un alt vehicul aflat în trafic. Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 7.35, şi, din fericire, în ciuda impactului violent, fata a scăpat fără leziuni grave.

Şoferul, Alexandru Croitoru, în vârstă de 25 de ani, din Suceava, aflat la volanul unui Mercedes Vito, a plecat din staţia de taxi de pe Calea Obcinilor, având direcţia spre intersecţia cu bulevardul 1 Decembrie 1918. După cum se observă în imaginile video acesta a rulat mai întâi pe banda I, iar în apropiere de trecerea de pietoni a semnalizat şi a trecut peste linia continuă pe banda a II-a. Imediat ce acesta a trecut pe banda a II-a a urmat accidentul. Minora s-a angajat în grabă în traversare, din dreapta şoferului, cel mai probabil pentru a prinde un autobuz care urma să oprească în staţia de peste drum.

Fata a fost lovită violent de partea lateral dreapta a maşinii şi proiectată pe carosabil. În spatele minorei care a traversat în grabă se mai afla o femeie, care era şi ea deja angajată în traversare, pe locul marcat.

Andreea P., minora accidentată pe trecerea de pietoni, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu o contuzie de şold şi un traumatism cranio-cerebral minor, leziuni care nu au pus probleme deosebite. De altfel, fata nu a rămas internată. Pe de altă parte, consecinţele accidentului puteau fi mult mai grave. 

Chiar dacă din imaginile video se poate observa că minora nu a dat dovadă deloc de prudenţă şi a traversat brusc, cert este că aceasta şi cealaltă femeie se aflau pe locul marcat, deja în traversare, iar şoferul era obligat să acorde prioritate.

Poliţiştii rutieri au deschis pe numele tânărului de 25 de ani un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” şi continuă ancheta pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs accidentul.

Imaginile care surprins impactul pot fi vizionate pe site-ul cotidianului nostru. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Imagini şocante, cu o minoră accidentată pe trecerea de pietoni, pe Calea Obcinilor.
 Vizualizări articol: 10324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Imagini şocante, cu o minoră accidentată pe trecerea de pietoni, pe Calea Obcinilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Romanii ca oile.... trimis de
( 3 dec 2015, 11:18:58
Faptul ca alearga pe trecerea de pietoni e dovada civilizatiei de care dam dovada.
Se cred Dumnezei pe trecere. Au imunitate absoluta:)))
2.   Pietoni kamikaze trimis de
( 3 dec 2015, 11:53:39
Art. 72 OUG 195/2002(3) Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localităţi, pe la colţul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.
Cand o sa inteleaga pietonii astia kamikaze,ca trecerea de pietoni nu are un zid transparent pe o parte si pe alta ,care l pune in afara oricarui pericol????
3.   Vina cui ? trimis de
( 3 dec 2015, 13:52:29
E clar..... vina partine ambelor parti : o parte a trecut ca o bezmetica, iar a doua a avut o secunda de neatentie. Ideea este ca la toate aceste accidente mai apare un vinovat, iar acesta este vinovatul suprem : PRIMARIA. Aceasta nu face nimic pentru siguranta cetatenilor, ba din contra, le sporeste nesiguranta. Iar unul dintre exemple este chiar cazul de fata. Nu se poate ca sa pleci de la un semafor pe culoarea verde, si in mai putin de 100 de metri sa ai o trecere de pietoni nesemaforizata, iar imediat dupa ce ai trecut de aceasta trecere, parcurgi din nou mai putin de 100 de metri si dai din nou intr-o trecere de pietoni, la fel nesemaforizata. Cam acesta este ritmul in care se desfasoara traficul Sucevei pe mai toate arterele de circulatie. De curiozitate, dragi jurnalisti, ati numarat trecerile de pietoni de pe G. Enescu, dar de pe Unirii ? Sunt curios ce vor spune mai marii conducatori cand va aparea primul pacient accidentat in fata spitalului sau in fata sediului de politie....... Oricum trebuie sa cascam bine ochii si sa avem nervii tari, cat despre acest accident, chiar i-mi pare rau pentru ambele parti - deoarece sunt victime ale administratiei locale.
4.   Dar care e solutia? trimis de
( 3 dec 2015, 16:30:08
Evident ca sunt prea multe treceri de pietoni ceea ce impiedica la fluidizarea circulatiei.
Incercati G. Enescu pe la ora 17. E un adevarat cosmar. Se blocheaza zilnic.
Apoi semaforizarea si corelarea semafoarelor iar ar fi o solutie, ca semafoare sunt garla de cand s-au facut sensuri giratorii. Sper sa nu cumpere Lungu noi, ca sunt f bune si fuctionale alea vechi.
Constientizare pietonilor. Cum? Simplu, cu AMENZI garla. La piata mare de exemplu sar pe culoarea rosie a semaforului in mod constant ca pui frana de ti se lipesc ochi de parbriz. Si asta chiar in fata politistilor de la locala care stau la mica barfa cu valutistii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tuncilik rapid (de post) Este o versiune rapidă, cu ingredinte semipreparate, a delicioasei salate turcești din legume coapte. Chiar dacă nu avem timp să coacem vinete, ardei și roșii o zi întreagă, ne putem bucura de gustul său cuceritor.Avem nevoie de:3 pachete de... Citeşte