Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2015 - Anul XX, nr. 273 (6085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Imaginarium”

Loredana şi-a lansat noul album la Shopping City Suceava, în faţa a mii de spectatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mii de suceveni care au profitat de reducerile oferite de Shopping City Suceava în acest final de săptămână şi-au încheiat seara de sâmbătă alături de Loredana Groza şi Banda Agurida.

Diva showbizului românesc şi-a lansat cel mai recent albun al său, „Imaginarium”, la Suceava, într-un concert live de excepţie, în care a debordat de magnetism, vitalitate şi obtimism. Un spectacol de cinci stele de care s-au bucurat suceveni de toate vârstele, de la cei mai mici, spectatori în vârstă de 4, 5 anişori, până la persoane trecute bine de prima tinereţe.

„Viaţa e un miracol şi câteodată uităm că a trăi e un privilegiu. De aceea, ne bucurăm, râdem, plângem, zâmbim, iubim, în fiecare zi. În seara asta îmi doresc mai mult de atât. Să uităm de toate grijile şi să intrăm într-o lume pe care eu am creat-o şi pe care am transpus-o într-un album pe care vi l-am adus. E proaspăt, cald. L-am adus la Suceava şi-l voi lansa în acest spectacol – Imaginarium”, le-a transmis artista celor prezenţi, la debutul concertului.

Au urmat „Zig Zagga”, „Apa” şi „Te iubesc”, melodii cunoscute şi îndrăgite de public.

Artista din Oneşti a adus şi un omagiu emoţionant victimelor tragediei din clubul Colectiv, interpretând melodia „Mi-e dor de tine", a regretatei artiste Mălina Olinescu, care s-a stins din viaţă pe 12 decembrie 2011.
Cameleonica divă a oferit şi o interpretare proprie a piesei 'Back to Life' a celor de la Goodbye to Gravity. „Pentru că e atât de multă suferinţă în jurul nostru, vreau să ne gândim în seara asta, cu dragoste, la cei cărora le-au crescut aripi şi la cei pe care viaţa nu vrea să-i lase să plece”, a spus Loredana.

Admiratorii artistei au mai putut asculta live îndrăgite melodii din repertoriul său, precum „Şatra în asfinţit”, „Buna seara, iubite”, „Lele” „O fată singură în noapte”  şi „Trandafir de la Moldova”.

 

20.000 de suceveni la „Maratonul Preţurilor Mici”

Potrivit reprezentanţilor Shopping City Suceava, sâmbătă, 21 noiembrie, peste 20.000 de pasionaţi de cumpărături, modă şi distracţie au trecut pragul centrului comercial,  răspunzând provocării de a participa la “Maratonul Preţurilor Mici”.

Clienţii au avut ocazia să urmărească un show de modă cu noile tendinţe toamnă-iarnă prezentate de magazinele din Shopping City Suceava şi să achiziţioneze produsele preferate la preţuri speciale de Black Friday.

Cei prezenți s-au putut inspira din ținutele prezentate de Carrefour, Takko Fashion, New Yorker, Coccodrillo, Evel Mod, Mustang, Orsay, Nouvelle, Insense, New Line, Texval, Moda Miss, Eponge, Neo Fashion, Next Level, Coax, Deichmann, Seven și Leonardo, iar ultimele tendințe în materie de coafură și machiaj au fost prezentate de Salonul D`Anais, din incinta centrului comercial.

De altfel, evenimentul a fost condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 200 de lei pe un singur bon sau pe bonuri cumulate le-au asigurat primilor 500 de clienţi vouchere în valoare de 50 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Loredana şi-a lansat noul album la Shopping City Suceava, în faţa a mii de spectatori.
 Vizualizări articol: 2042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Loredana şi-a lansat noul album la Shopping City Suceava, în faţa a mii de spectatori3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Typo trimis de
(23 nov 2015, 20:28:03
"...magnetism, vitalitate şi optimism."

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos fin de ardei copți pentru paste ( fără foc, de post) Acest deliciu rapid, pregătit la rece, este versatil și se poate folosi pentru paste ori orez sau ca adaos în salate, în perioada de post. Cei ce nu postesc îl pot folosi ca pastă tartinabilă (în amestec cu cașcaval ras ori... Citeşte