Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 oct 2015 - Anul XX, nr. 254 (6066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

A sărit de pe motocicletă pentru a-şi salva viaţa, după ce un camion i-a ieşit în faţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care se deplasa cu o motocicletă dinspre Adâncata spre Suceava, a fost implicat într-un accident rutier după ce şoferul unui camion nu i-a acordat prioritate. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri după-amiază, pe DN 29A, Adâncata-Suceava, iar tânărul a scăpat cu mult noroc din ceea ce putea fi o tragedie, după ce a sărit de pe motocicleta care s-a izbit violent de camion.

Constantin Peptănaru conducea o motocicletă Suzuki dinspre Adâncata, iar camionul a ieşit pe DN 29A de pe un drum secundar, forestier. Şoferul camionului, Constantin Jincă, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, a ieşit de pe drumul secundar pe drumul naţional cu intenţia de a vira spre Adâncata, peste linie continuă.

„Norocul lui că s-a aruncat de pe motor, că dacă intra în camion era mort. Camionul i-a intrat în faţă, i-a tăiat calea, el nu a avut timp să mai oprească şi s-a aruncat”, povestea tatăl motociclistului.

Tânărul de 21 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, din primele investigaţii rezultând că nu are leziuni grave.

Inspectorul Alexandru Duţuc, din cadrul Biroului Rutier Suceava, a declarat: “Din primele cercetări rezultă că tânărul de 21 de ani, care conducea motocicleta, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care a pătruns pe drumul naţional, de pe un drum forestier, fără a acorda prioritate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ce urmează a fi soluţionat procedural”.

Ulterior, după verificările efectuate în baza de date, s-a constatat că tânărul de 21 de ani nu avea permis de conducere corespunzător categoriei motocicletei pe care o conducea (nu deţinea permis categoria A), iar motocicleta avea număr fals de înmatriculare. Două infracţiuni aşadar pentru care tânărul va trebuie să răspundă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A sărit de pe motocicletă pentru a-şi salva viaţa, după ce un camion i-a ieşit în faţă.
 Vizualizări articol: 4179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A sărit de pe motocicletă pentru a-şi salva viaţa, după ce un camion i-a ieşit în faţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re trimis de
(31 oct 2015, 19:12:37
Problema este ca astia ce conduc masini grele sunt niste sesimtiti si cuvantul nesimtitit e putin spus , oameni lipsiti de constiinta , oameni , adica soferi facuti la apelul bocancilor care nu constientizeaza ca pot produce o tragedie , ei gandindu-se doar la colosul lor si ca nimeni nu le poate sta in fata. Ce sa-i faca un biet motociclist sau unul cu o berlina , par la ceas , si cu 200 la ora de intra in el nu are nimic. Ar trebui ca serviciul rutier sa detina mai multe masini neanscriptionate si sa vegheze traficul rutier in special la nesimtitii astia ce coduc colosi care se cred regii soselelor. Nu vreau sa generalizez dar as trebui sa scriu un roman despre acesti dobitoci care fac legile pe sosele. Politia rutiera sa fie mai activa si care a calcat pe bec , pe "dreapta" si la capsuni in spania cu el , acolo poate depasii linia continua sau poate sta sau circula pe randul de capsuni cate trei , fara grija , nu-i va depasii nimeni. Asa merg unii , cate trei si trebuie sa mergi 100 de km ca sa-i poti depasii...nu mai spun ca e in zadar , politia sa fie mai activa pe sosele

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu dovleac Iată un deliciu ușor de pregătit, care poate fi folosit oricând, într-o seară de toamnă, dacă vrem să ne răsfățăm la gura sobei cu ceva gustos, dar nu prea complicat de realizat.Avem nevoie de:1 pachet foi de plăcintă subțiri, o ceşcuță... Citeşte