Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2015 - Anul XX, nr. 228 (6040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant!

O femeie cu fiul ei în braţe s-a aruncat în faţa unui tren

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie în vârstă de 30 de ani, care avea în braţe un copil în vârstă de 5 ani, fiul ei, s-a aruncat în faţa unui tren, la puţin timp după ce garnitura s-a pus în mişcare din gara din Câmpulung Moldovenesc. Scenele de groază s-au petrecut ieri, în jurul orei 15.00. Mecanicul a relatat că femeia pur şi simplu s-a culcat pe linie, în faţa sa. Acesta a reuşit să oprească trenul, însă cei doi se aflau deja sub roţile garniturii.

Ambii au fost preluaţi de medicii de la SMURD în viaţă, dar cu leziuni cumplite, având picioare secţionate.

 

“Pur şi simplu s-a aruncat în faţă, era cu un copil în braţe...”

Carmen Tudoreanu, în vârstă de 30 de ani, plecase de acasă împreună cu fiul său, Robert, în vârstă de 5 ani. Un apropiat a relatat că femeia a spus că merge până la un magazin, pentru a face cumpărături. Trenul Regio 5711 tocmai plecase din Gara Câmpulung Moldovenesc, având ca destinaţie Ilva Mică.

Mecanicul locomotivei a putut articula cu greu câteva cuvinte: “Pur şi simplu s-a aruncat în faţă, era cu un copil în braţe şi când am ajuns în dreptul ei s-a pus pe linie... mai multe nu pot vorbi...”

 

Copilul are ambele picioare amputate. Mama are şi ea un membru inferior amputat

Femeia şi băieţelul au fost preluaţi de ambulanţe SMURD în viaţă şi transportaţi la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc. Leziunile celor doi sunt înfiorătoare. Băieţelul are ambele picioare amputate şi o fractură la o mână. Mama are şi ea un picior amputat.

În cazul copilului s-a decis că se impune transferul direct la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” Iaşi. Echipajul SMURD a încercat să stabilizeze starea micuţului, iar apoi l-a transportat cu ambulanţa pe stadionul din Câmpulung Moldovenesc, unde s-a făcut transferul într-un elicopter SMURD.

Directorul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, Eugen Ciosnar, a precizat, aseară, că în cazul femeii leziunea prin amputaţie a fost stabilizată hemoragic. Imediat medicii au intrat cu pacienta în sala de operaţie. Ciosnar a precizat că starea femeii este stabilă şi se speră că va fi salvată.

 

Abătută şi depresivă, femeia era supărată că fiul ei nu este recunoscut de tată, au povestit apropiaţii

Carmen Tudoreanu nu era cunoscută cu afecţiuni psihice, însă apropiaţii au mărturisit că era abătută şi depresivă. Una dintre marile nemulţumiri ale acesteia era că tatăl copilului său nu ar fi vrut să-l recunoască, au povestit rudele. Totuşi, nimic din ce s-ar fi întâmplat în ultimele zile nu avea cum prevesti un astfel de gest extrem. 

Tânăra s-a comportat normal ieri, au povestit membrii familiei. Ultima persoană pe care a sunat-o înainte de a recurge la gestul extrem a fost mama ei.

Poliţiştii de la Serviciul Judeţean Transporturi Suceava desfăşoară ancheta din acest caz. Aceştia au luat iniţial în calcul şi varianta unui accident, însă având în vedere declaraţiile mecanicului lucrurile sunt cât se poate de clare. Poliţiştii audiau apropiaţi ai femeii, în încercarea de a afla mai multe informaţii despre motivele care au dus-o la un gest atât de necugetat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie cu fiul ei în braţe s-a aruncat în faţa unui tren.
 Vizualizări articol: 8687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 5 voturi
O femeie cu fiul ei în braţe s-a aruncat în faţa unui tren4.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu! trimis de
( 1 oct 2015, 11:54:59
Pentru o jigodie care nu si-a recunoscut copilul va-ti nenorocit voi? nu era mai indicat sa il lasi si sa-ti refaci viata?
2.   Sarman copil trimis de
( 1 oct 2015, 14:54:09
Mama, singura persoana din lume in care copilasul are incredere cu viata lui si care trebuie sa il pazeasca de orice suparare si necaz, sa il nenoroceasca intr-asa un hal, sa ii provoace atata durere? Pentru ce? Exista un motiv pe lumea asta care sa justifice un asa comportament? 5 ani l-ai tinut in brate si l-ai ingrijit, l-ai vazut cum rade si cum plange....Doamne iarta-ma, dar......imi dau lacrimile pentru acel sarman copilas.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei