Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2015 - Anul XX, nr. 218 (6030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Conflict sângeros

Unchi şi nepot ajunşi la spital după o încăierare pe ogorul de unde recoltau porumbul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Conflict sângeros între unchi şi nepot după o ceartă începută pe ogor, de unde cei doi s-au apucat ieri dimineaţă să recolteze porumbul. După un schimb dur de replici, cei doi bărbaţi, de 67, respectiv 48 de ani, s-au luat la bătaie şi unchiul l-a tăiat cu secera pe nepot în zona coastelor.  Amândoi au ajuns pe mâna medicilor la secţia de urgenţe a spitalului din Suceava, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire.

 

De la ceartă până la bătaie nu a fost decât un pas

Totul a început pe ogorul aflat la marginea zonei Burdujeni Sat, din municipiul Suceava, unde cei doi au început ieri dimineață să taie porumbul. Conflictul a izbucnit în momentul în care cei doi se apucaseră să încarce porumbul într-o remorcă, fiecare dintre ei având o altă versiune a celor întâmplate.

„Eram la porumb. Şi el a început, fă aşa, fă aşa, fă aşa... Dar eu nu sunt chiar de doi ani. Măi omule, dar încontinuu, tot el deasupra, încontinuu, tot el deasupra. Măi omule, dar mai lasă-mă în pace. Nu, nimic”, a povestit Mihai Duţuc, bărbatul de 67 de ani, ajuns cu faţa tumefiată de lovituri la spital. De la ceartă la bătaie nu a mai fost decât un singur pas, cei doi încăierându-se pe ogor. Nepotul lui Duţuc, Viorel Lăcătuşu, de 48 de ani, şi-a lovit unchiul cu pumnii şi picioarele în faţă, în timp ce bătrânul, având o seceră asupra sa, şi-a tăiat nepotul în zona coastelor, în partea stângă.

 

Cei doi au ajuns la urgenţe. Poliţiştii au deschis un dosar penal

Un apel al bătrânului la 112 i-a adus la faţa locului pe poliţişti, care au chemat ambulanţa. Ajunşi pe mâna medicilor, cei doi au primit îngrijiri medicale.

”La camera de gardă au ajuns două victime în urma unei agresiuni, un pacient de 47 de ani cu o plagă înţepată în regiunea flancului stâng. Este în afara oricărui pericol. Cealaltă victimă, o persoană mai în vârstă, prezintă un traumatism cranio-facial minor şi o contuzie toraco-abdominală”, ne-a relatat Bogdan Bondar, medic al secţiei de urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Pe numele celor doi, care nu au depus încă nici o plângere, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Bărbatul de 48 de ani a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală şi a rămas internat în spital sub supravegherea medicilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unchi şi nepot ajunşi la spital după o încăierare pe ogorul de unde recoltau porumbul.
 Vizualizări articol: 3758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unchi şi nepot ajunşi la spital după o încăierare pe ogorul de unde recoltau porumbul5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei