Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 sep 2015 - Anul XX, nr. 212 (6024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La locul nepotrivit

Un medic ortoped, accidentat grav de un şofer imprudent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Medicul ortoped Mihai Petraşciuc, de la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, a ajuns în stare gravă pe mâna propriilor colegi după ce maşina cu care mergea spre Gura Humorului a fost lovită brutal de un şofer neatent. Accidentul s-a produs ieri după-amiază, în apropierea Cabanei Ilişeşti, iar în afara medicului Petraşciuc la spital au fost transportate cu leziuni serioase alte trei persoane. Diagnosticat cu fractură la antebraţ şi fracturi costale, Petraşciuc a fost operat de urgenţă şi, din cauza leziunilor, urma să fie transferat la o clinică de specialitate din Iaşi.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.30, în timp ce afară ploua şi carosabilul era umed. Potrivit datelor oferite de poliţiştii suceveni, Mihai Sorin Petraşciuc se afla la volanul unui VW Golf şi mergea dinspre Suceava spre Gura Humorului. În pădurea de la Ilişeşti, din sens opus a intrat pe partea sa de mers un BMW condus de Ionuţ Huţanu, de 24 de ani, care se pare că circula cu viteză mult prea mare, motiv pentru care nu a mai putut controla bolidul. De altfel, acul vitezometrului s-a oprit la viteza de 90 km/h, asta după ce maşina a frânat şi a lovit autovehiculul condus de medicul Petraşciuc. Martorii spun că totul a fost foarte rapid. „A intrat pe contrasens, o lovit VW-ul, de acolo s-a întors şi automat a lovit parapetul, din parapet a făcut 360 de grade şi s-a lovit din nou în parapet şi totul s-a întâmplat probabil în 10 secunde”, a spus Cristian, unul dintre şoferii care au fost martori la accidentul rutier de ieri după-amiază.

Oamenii care se aflau în zonă au încercat să dea o mână de ajutor, dar o parte dintre victime erau încarcerate şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de specialitate de la SMURD. „Erau două persoane încarcerate, plus băiatul şi încă o fată care a ieşit singură. Era foarte urât”, a menţionat Cătălin, un martor al accidentului rutier.

„În urma impactului a rezultat rănirea gravă a patru persoane care au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava, iar traficul rutier a fost blocat”, a declarat inspectorul Alexandru Duţuc, de la Serviciul Rutier al Poliţiei Suceava.

În urma accidentului, care s-a consumat la numai 2 ore după un alt impact serios pe acelaşi drum, DN 17, în apropierea şoselei de centură, lângă Zidul Morţii, traficul auto între Suceava şi Gura Humorului a fost paralizat mai mult timp.

Aseară, un elicopter SMURD urma să ajungă la Suceava pentru a-l prelua pe medicul Mihai Sorin Petraşciuc, acesta urmând a fi transferat la Iaşi, la o clinică de specialitate.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un medic ortoped, accidentat grav de un şofer imprudent.
 Vizualizări articol: 4912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un medic ortoped, accidentat grav de un şofer imprudent5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei