Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 aug 2015 - Anul XX, nr. 191 (6003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Impact violent

Un şofer de 20 de ani, care a depăşit inconştient, a provocat un accident în care au fost implicate zece persoane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 20 de ani care conducea un autoturism BMW a provocat un accident rutier după ce a efectuat o depăşire neregulamentară, pe linia continuă, nu mai puţin de zece persoane având nevoie de îngrijiri medicale în urma coliziunii frontale dintre maşina BMW şi un Mercedes care circula regulamentar. Accidentul s-a petrecut luni noapte, în jurul orei 22.15, pe DN 17A, în apropiere de Dorneşti.

 

O depăşire inconştientă, urmată de o coliziune violentă

Din ancheta preliminară a poliţiştilor rutieri rezultă că Daniel Puşcaşu, în vârstă de 20 de ani, din comuna Hudeşti, judeţul Botoşani, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, cu numere provizorii de înmatriculare, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul care circula în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers, în zona indicatorului „Depăşirea interzisă”. Intrat în depăşire într-o zonă fără vizibilitate, şoferul autoturismului BMW nu a mai putut evita impactul cu Mercedesul condus regulamentar din sens opus de Florin Văcărean, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Rădăuţi.

 

Trei dintre răniţi au suferit leziuni mai grave

Cele două maşini, în care se aflau câte cinci persoane, s-au lovit violent.

Echipajele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava deplasate de urgenţă la faţa locului l-au găsit încarcerat în maşină doar pe tânărul de la volanul autoturismului BMW. Toţi cei zece ocupanţi ai celor două maşini, printre care şi doi copii, au solicitat îngrijiri medicale, fiind evaluaţi de personalul SMURD şi de echipajele de la Serviciul de Ambulanţă.

Trei dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava deoarece aveau leziuni multiple.

Alte patru persoane au fost transportate la Spitalul municipal Rădăuţi. Cele mai grave leziuni le-au suferit ocupanţii autoturismului care se deplasa regulamentar, în special conducătorul auto şi pasagerul din stânga sa (n.r. autoturismul Mercedes implicat în accident este cu volan pe partea dreaptă).

Doctorul Ionuţ Bîrsan, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, a precizat că cei trei au fost diagnosticaţi cu multiple traumatisme şi fracturi, însă starea lor este stabilă.

Şoferul Mercedesului şi pasagerul din stânga sa au suferit leziuni multiple, precum şi traumatisme craniene severe.

Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

 

Foarte multe accidente în ultimele zile

În ultimele zile s-au produs, din păcate, foarte multe accidente rutiere grave pe şoselele judeţului Suceava. La finele săptămânii trecute trei oameni au murit în accidente rutiere, pe lângă aceste tragedii mai având loc şi multe alte accidente soldate cu răniţi. Numai duminică, 16 august, în accidentele petrecute pe raza judeţului au fost rănite 12 persoane. Nici ziua de luni nu a fost mai fastă, înregistrându-se alte trei accidente rutiere în care mai mult de zece persoane au suferit diferite leziuni corporale. De asemenea, ieri, pe raza judeţului s-au petrecut din nou numeroase accidente, din fericire fără consecinţe grave.

În câteva accidente petrecute în ultimele zile au fost implicate maşini înmatriculate în alte state, conduse în majoritate de localnici veniţi acasă în concedii. Se repetă practic scenariul din fiecare an, când în luna august numărul de accidente rutiere creşte cu mult peste media din celelalte luni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer de 20 de ani, care a depăşit inconştient, a provocat un accident în care au fost implicate zece persoane.
 Vizualizări articol: 4116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Un şofer de 20 de ani, care a depăşit inconştient, a provocat un accident în care au fost implicate zece persoane3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lepadaturi penale.... trimis de
(19 aug 2015, 18:20:05
aceste jigodii trebuie suspendate pentru totdeauna de pe sosele. nu e o paguba pentru societate ca piere un ratat. ? a cui e vina? a sistemului fiindca elibereaza permise pe banda rulanda! un cadavru mai putin. paguba este ca omoara niste oameni nevinovati.
2.   Ignorant trimis de
(20 aug 2015, 01:29:51
unii nu-si dau seama ca autostrazile din vest nu sunt la fel ca "ulitele" din RO.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei