Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 aug 2015 - Anul XX, nr. 186 (5998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

O autoutilitară intrată pe contrasens a izbit în plin un autobuz, pe o stradă din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autobuz al societăţii de transport public local din Suceava a fost implicat într-un accident, ieri, după ce o autoutilitară de transport mobilă a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit în plin vehiculul în care se aflau în jur de 15 călători. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.30, pe strada Gheorghe Doja, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Autobuzul circula pe linia 2 şi plecase de puţin timp în cursă. Şoferul, Vasile Aursulesei, în vârstă de 49 de ani, a plecat de pe strada Jean  Bart, a intrat pe strada Gheorghe Doja şi brusc s-a trezit cu o autoutilitară care a intrat direct în autobuz.

„Eram în cursă pe linia 2, şi deodată busul de pe contrasens a intrat direct în mine, în curbă, pe linie continuă, nu am avut cum să mai evit impactul. Am tras de volan dreapta, am intrat un pic pe trotuar, unde era să lovesc un pieton care vorbea la telefon. Din fericire nu l-am atins”, a relatat şoferul. Pe trotuar, după cum se vede în imaginile video care au surprins accidentul, erau trei oameni, însă din fericire aceştia nu fost acroşaţi de autobuzul scăpat de sub control.  

 

Trei persoane au necesitat îngrijiri medicale

În urma impactului cele mai importante leziuni au fost suferite de şoferul autoutilitarei care a pătruns pe sensul opus, Adrian Bejenaru, în vârstă de 30 de ani, care a fost preluat de o ambulanţă şi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. Şi pasagerul din dreapta sa a suferit leziuni la cap, însă a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fără a mai fi dus la spital. Acesta din urmă a precizat că în momentul accidentului nu era atent la trafic şi nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat.

De asemenea, un copil aflat în autobuz a fost dus şi el la spital, mama sa declarând că în momentul impactului micuţul s-a lovit. Pentru mai multă siguranţă, paramedicii SMURD au decis ca băiatul să fie dus la Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare.

 

O altă autoutilitară l-a pus în dificultate pe şoferul care a pătruns pe contrasens 

Un aspect important, care urmează să fie lămurit de poliţie, este legat de o altă autoutilitară, care a ieşit din curtea unei case de pe strada Gheorghe Doja, pe sensul de mers al şoferului care a pătruns pe contrasens. Practic, în cauză ar putea fi vorba şi de o culpă a acestui şofer, care a intrat pe drumul cu prioritate fără a se asigura suficient şi l-a pus în dificultate pe celălalt conducător auto care, în loc să frâneze, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat direct în autobuzul de transport călători. 

Dacă este vorba de o culpă comună sau nu urmează a se stabili pe parcursul anchetei care a fost demarată de poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava. De precizat că cel de-al treilea autovehicul nu a rămas la faţa locului, şoferul continuându-şi deplasarea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O autoutilitară intrată pe contrasens a izbit în plin un autobuz, pe o stradă din Suceava.
 Vizualizări articol: 4538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
O autoutilitară intrată pe contrasens a izbit în plin un autobuz, pe o stradă din Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei