Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2015 - Anul XX, nr. 171 (5983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

31 iulie – 2 august

Festivalul “Black and White Motorfest”, prima ediţie la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Chopper Academy MC Suceava invită iubitorii de muzică bună şi motoare, în perioada 31 iulie - 2 august, în parcarea de lângă Cetatea de Scaun a Sucevei, la prima ediţie a Festivalului Black and White Motorfest, eveniment organizat de Chopper Academy MC România. Organizatorii le sugerează sucevenilor şi nu numai să nu rateze o întâlnire între prieteni, cu muzică bună şi oameni pasionaţi. Printre invitaţi se numără trupe mari precumCargo, Bucovina, Aproape Unplugged, The Iron Cross şi Mircea Baniciu & Band. Mesajul celor de la Chopper Academy MC Suceava este următorul: „noi mustim de ani buni ideea organizării unui festival al prieteniei, unde să se întâmple lucruri ştiute şi neştiute, clasice, dar şi nonconformiste. Astfel că de la cântări cu trupe de top şi până la activităţi interactive specifice, totul va lua forma unei întâlniri relaxante şi plină cu surprize, într-o locaţie extraordinară”. Ideea iniţială a organizatorilor a fost ca evenimentul să aibă loc în interiorul cetăţii. Şi-au dat seama apoi că va fi neîncăpătoare pentru motocicliştii din toată ţara şi prietenii lor care vor veni să-i vadă, după opt ani, pe băieţii de la Cargo, într-un concert incendiar, la împlinirea a 30 de ani de carieră. Locaţia finală este parcarea de lângă Cetate şi spaţiul verde adiacent.

 

Sâmbătă, după ora 22:00, concert incendiar cu trupa Cargo

Vineri, 31 iulie, la ora 16:00, va avea loc deschiderea oficială a festivalului, urmată de primirea invitaţilor din ţară, momente de socializare, muzică şi voie bună. La ora 20:00, va concerta trupa Aproape Unplugged, urmată, la ora 21:30, de concertul folk susţinut de Mircea Baniciu & Band. În jurul orei 23:00, after party cu Gilly Barbu şi Vlad Nedelcu, în jurul unui foc de tabără. Ziua de sâmbătă, 1 august, este rezervată rock-ului. La ora 12:00 este programată parada moto. De la ora 14:00, program de voie bună, urmat la ora 17:00 de mai multe concursuri. Începând cu ora 20:00, vor concerta Andrei Cerbu (Trupa The Iron Cross), participant şi finalist la Românii au talent, urmat, la ora 21:00, de Trupa Bucovina, iar jurul orei 21:55, extragerea câştigătorilor la tombolă. La finalul serii, în jurul orei 22:00, participanţii se vor bucura de un concert incendiar susţinut de Cargo. Petrecerea va dura până în zori. Duminică, 2 august, Black and White Motorfest la Suceava îşi va închide porţile, lăsând amintiri de neuitat în mintea şi inima participanţilor. Cei interesaţi să cumpere tricouri oficiale ale evenimentului, la preţul de 45 de lei, trebuie să ştie că la achiziţionarea unui tricou sunt automat înscrişi la Tombola festivalului, unde marele premiu va fi un Chopper. Tricourile se găsesc în Suceava la „31 Motors Pub” sau se livrează prin curierat rapid. Împreună cu tricoul, veţi primi un talon în baza căruia participaţi automat la extragerea de sâmbătă seara. Comenzile se pot face pe email la: camcsv@gmail.com. Festivalul Black and White Motorfest este evenimentul moto cu cea mai mare amploare din judeţul Suceava, „un pas mai îndrăzneţ către dezvoltarea socială locală”, iar Chopper Academy MC România este locul în care „pasiunea se împleteşte cu perseverenţa şi spiritul civic”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul “Black and White Motorfest”, prima ediţie la Suceava.
 Vizualizări articol: 2841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul “Black and White Motorfest”, prima ediţie la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei