Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iul 2015 - Anul XX, nr. 154 (5966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Informare

Restricţii de circulaţie în municipiul Suceava, pentru reparaţii şi asfaltări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Lucrările de reparaţii şi modernizări ale străzilor în municipiul Suceava determină aplicarea de restricţii de circulaţie temporare, care pot duce pe alocuri la aglomeraţie sau blocaje rutiere. Zonele estimate de primarul de Suceava, Ion Lungu, drept ”cele mai fierbinţi” sunt cele de la noul sens giratoriu de la Catedrală şi podul de peste râul Suceava din cartierul Iţcani.

Ieri, la orele prânzului, circulaţia se desfăşura aproape normal. Timpul de aşteptare la semafoarele de la capetele podului, de două minute, pare să fie deocamdată optim pentru evitarea aglomeraţiei.

Podul este deschis traficului doar pe o bandă de mers, pe cealaltă lucrându-se deja la spargerea carosabilului. O echipă de muncitori lucrează şi sub pod, pentru consolidare. Constructorii au estimat că vor finaliza modernizarea până la data de 1 august a.c.

Lucrări de reparaţii şi asfaltări se vor mai face în această săptămână pe străzile Gheorghe Doja, Grigore Ureche, Ilie Ilaşcu, Vişinilor, Stejarului, Narciselor, Lazăr Vicol, Aleea Lalelelor, Aleea Jupiter, Tudor Stefanelli, 22 Decembrie (spre Adâncata), Leca Morariu şi Mitropolie, pe aceasta din urmă amenajându-se o alveolă pentru o staţie de maxi-taxi.

 

Pe stratul de binder se poate circula după două ore de când a fost turnat

De asemenea, se lucrează mai departe pe străzile Mărăşeşti şi Mihai Eminescu la amenajarea parcărilor cu dale înierbate. ”Sperăm ca în două săptămâni să încheiem lucrările în zona centrală”, a spus Lungu.

Prognoza primarului este optimistă, însă temperaturile ridicate îngreunează asfaltarea.  Ieri, pe strada Gheorghe Doja, pe tronsonul de la intersecţia cu strada Jean Bart până la Restaurantul Brânduşa, muncitorii au fost nevoiţi să-şi ia mai multe pauze, din cauza căldurii. Maistrul Constantin Gaidur ne-a declarat că lucrul la temperaturi ridicate provoacă ameţeli oamenilor săi, deci pauzele sunt obligatorii. Întreruperea lucrului şi neîngrădirea circulaţiei pe banda pe care s-a turnat stratul de binder au provocat nemulţumirea unor locatari din zonă şi a unor şoferi, care ne-au sesizat situaţia. Maistrul Gaidur a explicat însă că, după două ore de la turnarea stratului de binder, nu mai există nici un fel de restricţii de circulaţie şi, chiar dacă din cauza căldurii excesive materialul se întăreşte mai greu, nu ar fi probleme de calitate. ”La stratul de uzură este altceva, atunci se închide circulaţia. Acum nu sunt motive de restricţii, nu este cazul să blocăm traficul”, a mai spus Constantin Gaidur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricţii de circulaţie în municipiul Suceava, pentru reparaţii şi asfaltări.
 Vizualizări articol: 2640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Restricţii de circulaţie în municipiul Suceava, pentru reparaţii şi asfaltări3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DNA TREZIREA= LUNGU VREA ,,La beciu domnesc' trimis de
( 7 iul 2015, 16:03:20
,, Grigore Ureche, Ilie Ilaşcu, Vişinilor, Stejarului, Narciselor, Lazăr Vicol, Aleea Lalelelor, Aleea Jupiter, Tudor Stefanelli, 22 Decembrie (spre Adâncata), Leca Morariu şi Mitropolie'' toate sunt str. care sau reabilitat total de maxim 2-3 ani ,unde e garantia , CTC, CINE a semnat receptia lucrarilor? de ce trebuie sa supoetam hotiile firmelor de buzunar a ,,gustului'' sau ,,primtaranului'' el de ce nu'si da demisia de onoare 20% capac(Șefa Serviciului Locativ din Primăria Suceava, forţată de Lungu să demisioneze)
2.   LUNGULE vine beciul domnesc trimis de
( 7 iul 2015, 16:07:11
,,gusatule'' trotuarul vis a vis de catedrala pina la centru de calcul asa va ramine sub cota bordurilor ?
3.   DOAR VORBE .N VANT trimis de
( 9 iul 2015, 16:53:10
DAR CU ALEEA JUPITER 14 C,CARE NU A FOST NICIODATA ASFALATATA SI ILUMINATA,ce se va intampla?tot nu sunt bani.?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Imam Bayaldi (rețeta lui Bacalbașa) Nu e gospodina in Dobrogea sau in tot intinsul sudic al Romaniei care sa nu stie sa gateasca imam baialdi, adica vinete umplute. Reteta nu-i nicideucm romaneasca, insa imprumutul e atat de vechi, incat de multa vreme am bagat-o in cartile nostre de... Citeşte