Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2015 - Anul XX, nr. 131 (5943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident rutier

Solista unei trupe sucevene, şoferiţă începătoare, s-a izbit cu maşina într-un stâlp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O tânără în vârstă de 21 de ani, şoferiţă începătoare, cu permisul de conducere obţinut în acest an, a provocat un accident rutier după ce a scăpat de sub control maşina pe care o conducea, autoturismul lovind violent un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt. Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 9.30, pe DJ 208A, la ieşirea din Ipoteşti spre Bosanci. În maşină se aflau tânăra conducătoare auto şi încă două persoane, toţi trei ajungând la Spitalul Judeţean Suceava cu multiple traumatisme, însă, din fericire, fără leziuni care să pună probleme deosebite.

 

A intrat pe contrasens, a ieşit în afara drumului şi s-a oprit în stâlp

La volanul unui autoturism VW Golf se afla Andreia Emilia Mirăuţi, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Suceava, tânără care este unul dintre soliştii trupei AlterEgo, un grup care interpretează coveruri şi din care fac parte şi membrii cunoscutei trupe sucevene Odyssey. Aceasta circula pe direcţia Suceava – Bosanci, iar accidentul s-a petrecut pe porţiunea în linie dreaptă aflată între Ipoteşti şi Bosanci, o zonă unde se circulă de obicei cu viteză. Aparent inexplicabil, pe drum drept, conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Maşina a intrat pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu stâlpul din beton aflat la câţiva metri de drum.

 

Cei trei răniţi au scăpat relativ uşor

Pompierii de la Detaşamentul Suceava s-au deplasat de urgenţă la faţa locului cu un echipaj de Descarcerare, constatând că în maşină se aflau trei victime, care însă nu erau încarcerate. În afara de tânăra de la volan, în maşină, pe bancheta din spate, se mai aflau o femeie în vârstă de 50 de ani şi un bărbat de 77 de ani, ambii din Bosanci, rude cu şoferiţa.

Toţi trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticaţi cu multiple contuzii şi traumatisme. Tânăra, de exemplu, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie de coloană cervicală, leziuni care nu pun probleme deosebite.

 

Lipsa de experienţă în condus, considerată cauza principală a accidentului

Tânăra a fost verificată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul lipsei de experienţă în condus a tinerei, care avea permis de conducere de ceva mai mult de o lună de zile.

În urma impactului, stâlpul a fost doborât, iar cablurile au căzut peste maşină. Autoturismul VW a fost grav avariat în partea din faţă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, fiind posibil ca cercetările să se facă şi pentru infracţiunea de „distrugere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Solista unei trupe sucevene, şoferiţă începătoare, s-a izbit cu maşina într-un stâlp.
 Vizualizări articol: 4414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Solista unei trupe sucevene, şoferiţă începătoare, s-a izbit cu maşina într-un stâlp3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Înghețata cu caise a lui Emil Frederic Cine a adus înghețata în Țara Românească? La sfarsitul veacului al XIX-lea, spune Emil Frederic in al sau "Manual practic de cofetarie pentru cofetari si particulari" (1928), "prima inghetata care se facea aici in... Citeşte