Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2015 - Anul XX, nr. 125 (5937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Suceava

Accident în faţa unei benzinării, după ce mica înţelegere între şoferi, privind prioritatea, nu a funcţionat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două maşini s-au ciocnit, ieri dimineaţă, pe artera principală de circulaţie din municipiul Suceava, în faţa benzinăriei OMV, în apropiere de sediul Direcţiei Agricole. Accidentul s-a petrecut în împrejurări des întâlnite în traficul aglomerat din municipiul Suceava: mica înţelegere privind acordarea de prioritate, care în acest caz nu a funcţionat până la capăt. 

O femeie în vârstă de 58 de ani, Rodica Cotin, din Suceava, care se afla la volanul unui autoturism Smart, circula dinspre Spitalul Judeţean şi a semnalizat stânga, pentru a intra în benzinăria OMV de pe bulevardul 1 Decembrie. Şoferul care circula din sens opus pe banda a II-a de mers i-a făcut semn că poate trece, iar conducătoarea auto a virat la stânga. Şoferul care venea însă pe banda I, la volanul unui autoturism de teren Land Rover, cu volan pe partea dreaptă, nu a avut timp să mai oprească.

Costel Acasandrei, în vârstă de 45 de ani, din Preuteşti, şoferul autoturismului de teren, a tras de volan dreapta, acroşând autoturismul Smart şi intrând apoi în doi stâlpi de metal ai benzinăriei, pe care i-a distrus.

Costel Acasandrei a declarat: „M-am trezit cu maşina în faţă la un metru, eram pe banda I, iar doamna a vrut să intre la PECO direct prin faţa noastră. Noroc că am tras de volan dreapta, că dacă intram în mijlocul maşinii se putea întâmpla o nenorocire. De asta am ajuns în stâlpii aceştia, ca să evit o nenorocire”.

Având în vedere diferenţa de masă dintre cele două maşini, dacă autoturismul Smart ar fi fost lovit în plin din lateral se putea întâmpla într-adevăr o nenorocire.

În urma accidentului femeia în vârstă de 58 de ani a solicitat o ambulanţă la faţa locului, acuzând o stare de rău. Aceasta a fost diagnosticată ulterior cu o contuzie la abdomen.

O serie de persoane care se aflau în zonă au acuzat pe de altă parte că şoferul maşinii de teren circula cu viteză peste cea legală şi nu a fost atent, pentru a vedea la timp ce se întâmplă în faţa sa.

Cert este că din punctul de vedere al legislaţiei rutiere conducătoarea auto se face vinovată de faptul că nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers şi nu a acordat prioritate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în faţa unei benzinării, după ce mica înţelegere între şoferi, privind prioritatea, nu a funcţionat.
 Vizualizări articol: 3445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Accident în faţa unei benzinării, după ce mica înţelegere între şoferi, privind prioritatea, nu a funcţionat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap sălbatic de Dunăre gătit după gustul pescarilor O femeie sensibilă, delicată și, totodată, cu mâini puternice. Mâini care știu să frământe aluatul. Fată de la țară, cum se zice - fiind născută în același sat cu bunică-mea dinspre tată, în Rucărul mușcelean - este... Citeşte