Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mar 2015 - Anul XX, nr. 68 (5880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Anchetă

Incendiu la clădirea fostei Poşte CFR de la Iţcani, provocat intenţionat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Pompierii de la Detaşamentul Suceava au intervenit, ieri dimineaţă, la un incendiu care izbucnise în interiorul clădirii care a fost timp de zeci de ani sediul Poştei de lângă Gara Iţcani, actualmente dezafectată. Pompierii au găsit în interior mai multe focare, pe care le-au stins în scurt timp, fiind evitată astfel o extindere a incendiului.

Plutonierul major Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al pompierilor militari suceveni, a declarat că la sosirea echipajelor incendiul se manifesta prin focare izolate, arzând materiale textile, iar în interior a fost surprins un tânăr în vârstă de 30 de ani, om al străzii, care a fost preluat de o ambulanţă, acesta acuzând o intoxicaţie cu fum. Alin Găleată a arătat că indiciile din interiorul clădirii duc spre concluzia că s-a încercat incendierea imobilului.

Tânărul care a fost preluat de ambulanţa SMURD se numeşte Marius Constantin Crîşmariu, are 30 de ani şi este domiciliat în Hînţeşti. Acesta are la activ condamnări pentru furturi şi o tâlhărie, iar după ce s-a eliberat din Penitenciar, la mijlocul lunii ianuarie a acestui an, s-a aciuat în clădirea fostei Poşte de Tranzit de lângă Gara Iţcani.

Oamenii care stau în zonă se plâng că tânărul este un adevărat pericol şi îl acuză că a furat din mai multe case din zonă. De cealaltă parte, tânărul susţine că nu a furat din casa nimănui, iar clădirea fostei Poşte este singurul adăpost pe care l-a găsit după ce a ieşit din închisoare.

 El a negat că el ar fi incendiat un cauciuc şi mai multe haine, în două puncte ale clădirii. 

 

O ruină a unei clădiri care era foarte intens folosită acum 25-30 de ani

Cert este că tânărul a fost căutat în mai multe rânduri de poliţişti şi jandarmi în această clădire şi i s-a cerut să nu mai intre acolo. Mai mult, acesta a forţat intrarea pe un geam, au mai constatat anchetatorii.

Directorul Oficiului Judeţean de Poştă Suceava, Nicolai Costrâş, a declarat  că această clădire a fost folosită intens în perioada în care se făcea transport cu vagoane poştale şi nu mai este în uz de aproximativ 12 ani. „Avem din păcate probleme cu o persoană care stă în această clădire, a fost găsită şi la un control de acum trei săptămâni, iar la momentul incendiului era în interior”.

El a precizat că în perioada anilor 1980 în această clădire munceau peste 20 de angajaţi ai Poştei, care expediau pe calea ferată chiar şi 2.000 - 3.000 de colete pe zi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu la clădirea fostei Poşte CFR de la Iţcani, provocat intenţionat.
 Vizualizări articol: 2587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu la clădirea fostei Poşte CFR de la Iţcani, provocat intenţionat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budincă de spanac A trecut și echinocțiul de primăvară (cu eclipsa lui de soare cu tot), zilele se tot lungesc și, o dată cu vremea caldă, înverzesc grădinile. Sunt pline piețele de trufandale, iar spanacul e întâiul între aceste ingrediente... Citeşte