Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2015 - Anul XX, nr. 52 (5864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Rădăuţi

Hoţul bătăuş din Kaufland, acuzat că a lovit intenţionat cu maşina un pieton

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care în luna februarie a acestui an l-a bătut pe un agent de pază de la Kaufland Rădăuţi, după ce respectivul îl prinsese la furat, a fost trimis în judecată, au anunţat ieri procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, fiind acuzat şi că a lovit intenţionat cu maşina un pieton. Culmea, inculpatul nu are nici măcar permis de conducere.

Robert Linu, în vârstă de 23 de ani, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru tâlhărie calificată, tulburarea liniştii publice, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi lovire sau alte violenţe.

Pe lângă incidentul din Kaufland Rădăuţi, Robert Linu este acuzat că pe 11 aprilie 2013, în jurul orei 15.30, se afla la volanul unui autoturism marca Opel Vectra, cu numere de Italia, deşi nu avea permis. Mai mult, în acea după-amiază un bărbat care se deplasa pe trotuar i-a reproşat că a trecut cu viteză printr-o baltă şi l-a stropit, iar Linu nu a putut trece cu vederea „tupeul” pietonului.

„A întors autovehiculul și, cu intenție, l-a acroșat cu partea din față a acestuia, provocându-i leziuni fizice”, arată procurorii rădăuţeni.

Cu antecedente penale încă de pe vremea când era minor, Robert Linu a ajuns în arestul poliţiei acum o lună când, pe 3 februarie, a fost prins în timp ce încerca să fure un parfum din Kaufland Rădăuţi. După ce a trecut prin faţa casei de marcat, fără să plătească parfumul, iar un agent de pază i-a spus că l-a văzut pe camerele de supraveghe video în timp ce fura, Linu a devenit violent şi l-a agresat pe respectivul agent.

„Pentru păstrarea bunului sustras, a lovit-o în mod violent şi repetat, timp de mai multe minute, cu pumnii în faţă, pe persoana vătămată, agent de pază, aflat în timpul serviciului în magazinul susmenţionat, creându-i leziuni care au necesitat un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale de la producere, prin aceste acte de violență totodată tulburând ordinea și liniştea publică din incinta magazinului Kaufland”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţul bătăuş din Kaufland, acuzat că a lovit intenţionat cu maşina un pieton.
 Vizualizări articol: 5105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 9 voturi
Hoţul bătăuş din Kaufland, acuzat că a lovit intenţionat cu maşina un pieton3.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 6 mar 2015, 01:39:23
injectia letala e mai corect de ce sa mai cheltuim bani cu reeducarea lui acest soi de indivizi oricum nu se mai andreapta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei