Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2015 - Anul XX, nr. 51 (5863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La comandament

Lungu le-a reproşat celor de la Pfeiffer că au lucrat anapoda şi mizerabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava au transformat numeroase străzi în gropi de noroi, prin care sucevenii au avut de înotat zi de zi, pentru a merge la serviciu, la şcoală ori pentru a se întoarce acasă.

Gravitatea situaţiei a fost constatată şi de conducerea municipalităţii sucevene, care, la primul comandament din acesta an de gestionare a acestor lucrări, le-a reproşat celor de la Pfeiffer că au lucrat anapoda şi mizerabil, ascunzându-se de responsabilitate sub diverse pretexte.

„Singura bilă albă pe care o aveţi, pe lângă numeroasele bile negre de până acum, este pentru că aţi lucrat în această iarnă, pentru că vremea v-a permis. Dar s-a lucrat anapoda, în bătaie de joc. Sub pretextul că e iarnă, e îngheţat, că nu este asfalt, s-a făcut peste tot un şantier de noroi”, le-a spus primarul Ion Lungu reprezentanţilor firmei Pfeiffer, care execută lucrările de apă-canalizare pe 148 de străzi din Suceava, într-un contract în valoare de 15 milioane de euro.

Scuza acestora pentru mizeria din oraş a fost că nu aveau cum turna asfalt pe timp de iarnă, pentru că nu a lucrat nici o staţie de asfalt.

„Am înţeles că nu a lucrat staţia de asfalt în această perioadă, dar de acolo până la a lăsa mormanele de pământ în mijlocul străzii, să nu poată oamenii circula, nici să iasă cu maşinile... Da până când? O să aveţi amenzi de o să vă plictisiţi de ele. O să vă amendăm în fiecare zi”, a spus Lungu.

Edilul sucevean le-a cerut inspectorilor din primărie să dea dovadă de exigenţă maximă în verificarea lucrărilor din oraş şi l-a desemnat pe viceprimarul Lucian Harşovschi, prezent la comandament, să se ocupe de amendarea celor de la Pfeiffer pentru fiecare reclamaţie de la populaţie care se dovedeşte justificată.

La final, edilul sucevean le-a cerut celor de la Pfeiffer o strategie privind începerea lucrărilor pe celelalte 35 de străzi prinse în proiect, pentru a se putea sincroniza cu programul de reparaţii stradale care va fi executat anul acesta din fondurile Primăriei Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu le-a reproşat celor de la Pfeiffer că au lucrat anapoda şi mizerabil.
 Vizualizări articol: 2191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Lungu le-a reproşat celor de la Pfeiffer că au lucrat anapoda şi mizerabil3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtire trimis de
( 4 mar 2015, 14:17:30
Primarul...latra, Pfeiffer...trece...spre o alta rascolire de noroi si ii doare fix cizmele de guma de ce spune primarul. Doar vorbe si praf.
1.1  RE: Nesimtire trimis de
( 4 mar 2015, 14:35:32
SI DACA AR FI NUMAI IN SUCEAVA DAR SI IN RADAUTI PE UNDE AU TRECUT EI ZICI CA SUNTEM IN 1944

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de praz Ziua de marți, numită și Marțea Încuiată, este ziua în care se respectă aceleași interdicții ca și în săptămâna precedentă. Femeile nu au voie să coasă sau să țeasă pentru a nu fi pedepsite de Caii lui Santoader. De asemenei,... Citeşte