Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mar 2015 - Anul XX, nr. 50 (5862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un singur candidat

O persoană cu identitate secretă s-a înscris la concursul pentru funcţia de şef al IPJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce vineri reprezentanţii Poliţiei Române s-au chinuit jumătate de zi să numere candidaturile pentru funcţia de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ieri, am reuşit să aflăm de la purtătorul de cuvânt, inspectorul Georgian Drăgan, că există un candidat înscris. Unul singur. „Cine este?”, am întrebat  noi.

„Nu vă pot da numele şi prenumele, pentru că sunt date cu caracter personal”, ne răspunde ofiţerul însărcinat la nivel de ditamai inspectorat general de poliţie cu relaţiile cu mass-media. „Adică cum?”, întrebăm noi, din provincie. „Dacă face parte din structuri care nu sunt accesibile dumneavoastră, nu pot să-i dau numele”, vine să ne lămurească, chipurile, inspectorul Drăgan. Adică, traducem noi, dacă e un ofiţer de pe la „Doi şi un sfert”, „Filaj” ori „Acţiuni Speciale”, de exemplu, poate fi „deconspirat” doar după ce câştigă concursul, dacă nu, rămâne doar un candidat necunoscut.

Inspectorul Drăgan nu era totuşi sigur că respectivul candidat face parte din vreo structură specială a Ministerului Administraţiei şi Internelor, spunându-ne că un coleg de-al său, responsabil pe Legea 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public, ne va trimite un răspuns scris.

Dacă de vineri până luni au „numărat” candidaturile, sperăm să primim răspunsul scris până la data organizării concursului, programat pentru 10 martie a.c..

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O persoană cu identitate secretă s-a înscris la concursul pentru funcţia de şef al IPJ Suceava.
 Vizualizări articol: 5061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
O persoană cu identitate secretă s-a înscris la concursul pentru funcţia de şef al IPJ Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RUSINE !! trimis de
( 3 mar 2015, 12:59:30
Este ,,secret de stat,, pentru fraierii din Bucovina nu pentru ,,baietii destepti,, din capitala care incearca sa impuna in fruntea unuia dintre cele mai importante I.P.J. uri din tara un favorit al celui care decide acest lucru si aici poate fi vorba de un vestit pokerist dintr-un judet vecin,renumit pentru legaturile cu lumea interlopa sau de unul ceva mai de departe care dupa ce s+a umflat in pene prin judetul asta un an de zile si a finalizat constructia pensiunii pe Valea Doftanei .Ambii sunt protejatii si preferatii decidentului care urmareste sa ,,normalizeze,, lucrurile in judet cu astfel de oameni .Si inca un lucru demn de avut in atentie-postul afost scos la concurs la cateva minute dupa ce a aparut in media prefectul Sinescu cu catusi la maini ,deci cand s+a avut convingerea clara ca nu mai exista clasa politica la Suceava .Cineva isi bate joc de lucruri extrem de serioase cautand sa ne convinga ca totul este facut pentru triumful adevarului si respectului fata de ,,bietii,, bucovineni.
2.   Aveti rabdare! trimis de
( 3 mar 2015, 15:21:21
E un procuror sub acoperire si conform ordonantei, toate buzele sunt cusute si sigilate cu ceara. Pa mine ma lasa rece, nu ma inhiba nici la closet.
3.   Amuzant (?) trimis de
( 3 mar 2015, 18:26:15
Nici măcar nu se mai feresc, nu mai bagă nici umplutură...
4.   ... exista o explicatie ... trimis de
( 3 mar 2015, 23:08:40
in caz ca pica examenul, sa nu se faca de ras... ceva de genul: a concurat singur si a iesit pe locul doi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei