Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2015 - Anul XX, nr. 49 (5861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cătuşe pregătite

Dat în urmărire pentru tentativă de omor, prins după aproape trei săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au reuşit să-l prindă la sfârşitul săptămânii trecute şi pe al doilea suspect în cazul tentativei de omor comise asupra unui tânăr, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, într-un bar de pe raza oraşului Dolhasca.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ioan Constantin Roibu, în vârstă de 22 de ani, din Dolhasca, a fost prins vineri, în jurul orei 13.00, pe raza comunei Moldoviţa. Pe numele respectivului figura un mandat de arestare preventivă (în lipsă) de pe data de 13 februarie a.c.. Roibu este acuzat că, alături de un alt individ, Cristian Ungurean, de 34 de ani, tot din Dolhasca, a atacat un tânăr în vârstă de 25 de ani cu cuţite şi sticle, agresiunea petrecându-se pe 11 februarie a.c., în jurul orei 3.30.

„Victima a suferit leziuni grave cu au necesitat intervenţia medicală de urgenţă pentru a-i fi salvată viaţa”, au motivat procurorii criminalişti care au cerut arestarea preventivă a celor doi agresori, care au dispărut imediat după comiterea agresiunii.

Cristian Ungurean, care este recidivist, săvârşind în trecut o altă infracţiune de tentativă de omor, a fost prins câteva zile mai târziu în Gara Burdujeni de doi agenţi ai Poliţiei Transporturi Feroviare.

 Respectivul tocmai se pregătea să urce în trenul Iaşi -Timişoara, însă a fost oprit de poliţiştii care tocmai primiseră datele şi fotografia fugarului. Ungurean le-a mărturisit poliţiştilor că plănuia să ajungă la Timişoara, iar de acolo să plece în Germania, la o rudă.

Şi Ungurean şi Roibu se află acum în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fiind acuzaţi de tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dat în urmărire pentru tentativă de omor, prins după aproape trei săptămâni.
 Vizualizări articol: 2528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dat în urmărire pentru tentativă de omor, prins după aproape trei săptămâni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei