Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2015 - Anul XX, nr. 43 (5855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pericol public

Preot beat la volan, prins după ce nu a oprit la semnalul unui agent, la locul unui accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un preot în vârstă de 37 de ani, din Pârteştii de Jos, a fost prins beat la volan, sâmbătă seară, în timp ce se deplasa pe DN 17, pe raza comunei Ilişeşti. Conducătorul auto a atras atenţia poliţiştilor care efectuau măsurători la locul unui accident mortal după ce nu a oprit la semnalul unei agent care dirija traficul în zonă.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, mai mulţi poliţişti rutieri se aflau în centrul satului Ilişeşti, unde un camion lovise un bătrân în vârstă de 75 de ani, care a decedat (acest accident este tratat pe larg într-un alt articol din ediţia de astăzi).

„La un moment dat de zona respectivă s-a apropiat un şofer care nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire făcut de agenţi, astfel că la câteva sute de metri a fost tras pe dreapta, legitimat şi testat cu aparatul etilotest. Rezultatul testării a fost de 0,58 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Preotul, testat cu mare greutate deoarece nu sufla suficient în etilotest 

Testarea cu etilotestul a şoferului, identificat în persoana lui Bogdan Florea, în vârstă de 37 de ani, din Pârteştii de Jos, s-a dovedit a fi o misiune foarte grea pentru poliţişti. Preotul a suflat în mai multe rânduri insuficient în aparat şi a căutat motive pentru a evita să fie testat. Mai mult, deranjat de insistenţele omului legii de a sufla în etilotest, acesta i-a cerut poliţistului „să nu fie ţigan”. În cele din urmă, după mai multe încercări eşuate, bărbatul a suflat corect în etilotest, rezultând concentraţia de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrebat de ce a consumat alcool şi s-a urcat la volan, preotul le-a spus poliţiştilor că nu a băut decât un pahar de vin, la prima oră a dimineţii de sâmbătă, când a luat sfânta împărtăşanie.

 

Preot din 1999, în satul Deleni

Bogdan Florea a fost dus apoi la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În mod normal concentraţia de alcool în sânge va fi în jurul valorii de 1,1 la mie. Cu alte cuvinte, mult mai mult decât un pahar de vin băut cu multe ore înainte de testare. 

Pe numele lui Bogdan Florea a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame per litru alcool în sânge.

Preotul Bogdan Florea este parohul bisericii din Deleni - Pârteştii de Jos. Biserica a fost ridicată între 1993 şi 2002, iar preotul slujeşte la această biserică încă din anul 1999. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preot beat la volan, prins după ce nu a oprit la semnalul unui agent, la locul unui accident.
 Vizualizări articol: 6599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Preot beat la volan, prins după ce nu a oprit la semnalul unui agent, la locul unui accident3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi la cuptor cu brânză și smântână la cuptor Nu a mai rămas decât o zi din această Săptămână a Brânzei ce precede Postul Paștilor, după care vom glisa încet către o bucătărie eminamente vegetală. Înainte de a vă prezenta rețeta acestei zile, să vorbim puțin... Citeşte