Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 feb 2015 - Anul XX, nr. 37 (5849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clubul Copiilor

Tabăra de iarnă „Just4fun and Snowy”, ediţia a II-a, la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Clubul Copiilor din Vatra Dornei s-a desfășurat, în perioada 2-6 februarie, a II-a ediţie a Taberei de iarnă „Just4fun and Snowy”, la care au participat 25 elevi de la Palatul Copiilor Suceava și Clubul Copiilor din Vatra Dornei. În tabără au fost organizate pentru elevi jocuri, concursuri sportive, săniuş, plimbare cu sania trasă de cai, călărie, o vizită la Muzeul de Etnografie din Vatra Dornei, dar şi la Fabrica de îmbuteliere a apei minerale Bucovina, precum şi competiţii tehnice: Concursul Media.

Prima zi a cuprins activităţi de prezentare şi cunoaştere a participanţilor la tabăra de iarnă de la Vatra Dornei. Pentru uşurarea prezentărilor s-au folosit diverse jocuri. În a doua parte a zilei, elevii au vizitat Muzeul de Etnografie şi s-au plimbat în Parcul Central din staţiunea Vatra Dornei. A doua zi petrecută în tabără a fost cea mai îndrăgită de copii, pentru că au petrecut clipe deosebite alături de doi cai de rasă de la Ferma "Caii Bucovinei" (Elvis şi Tarzan). Vizita la fabrica de îmbuteliere a apei minerale Bucovina a fost o demonstraţie reală a "how it's made" în România. Nimeni nu a plecat fără a gusta apa minerală provenită din Izvoarele Dornei.

La Concursul Media, desfăşurat pe 5 februarie, elevii, organizaţi în echipe formate din doi membri, au realizat pe calculator un film, folosind un editor video specializat (Sony Vegas Pro, Camtasia Studio, Movie Majer etc.). Fiecare echipă a beneficiat de toate filmele şi fotografiile realizate la activităţile desfăşurate în tabără. Criteriile de departajare la Concursul Media au fost originalitatea, utilizarea echilibrată a efectelor, complexitatea tehnică şi încadrarea în tema propusă.

În ultima zi, elevii au fost instruiţi cu privire la beneficiile şi riscurile navigării pe internet, în cadrul proiectului „Safer Internet Plus”. Tot la finalul taberei, elevii au  prezentat proiectele realizate pe calculator şi au participat la activităţi de instruire în cadrul proiectului internaţional "Safer Internet Day". Cele mai bune proiecte au fost premiate de organizatori. Coordonatoarea proiectului "Safer Internet Day", profesoara Ştefania Şoiman, de la Palatul Copiilor Suceava, a mulţumit colaboratorilor, „conducerii Clubului Copiilor din Vatra Dornei şi profesorului Ionel Susciuc, coordonator al Cercului de informatică din cadrul Clubului Copiilor din Vatra Dornei, pentru implicarea activă în organizarea şi desfăşurarea taberei. Copiii s-au simţit foarte bine şi au îmbinat pe parcursul taberei distracţia cu munca în echipă, participând totodată la diverse competiţii”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabăra de iarnă „Just4fun and Snowy”, ediţia a II-a, la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 2485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tabăra de iarnă „Just4fun and Snowy”, ediţia a II-a, la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei