Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 feb 2015 - Anul XX, nr. 33 (5845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

O cursă nebună, cu peste 150 de km/h, sfârşită cu doi morţi şi trei răniţi grav

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi fraţi au murit, iar alţi trei bărbaţi au ajuns la spital, cu răni grave, după un cumplit accident rutier care s-a petrecut aseară, pe DN 2E, la intrarea în Horodnic de Sus dinspre Voitinel. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.00, iar toate datele de anchetă ale poliţiei arată că tragedia s-a petrecut din cauza vitezei excesive cu care circula şoferul. De altfel, vitezometrul maşinii cu care se deplasau cei cinci a rămas blocat între 150 şi 160 de kilometri la oră, respectiv la aproape 100 de mile pe oră, autoturismul fiind înmatriculat în Marea Britanie.

 

Maşina s-a zdrobit de un stâlp de electricitate şi apoi s-a răsturnat

Conform primelor informaţii ale poliţiei, autoturismul Seat Alhambra, cu volan pe partea dreaptă, circula pe direcţia Voitinel-Horodnic, iar la ieşirea dintr-o curbă la stânga conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei. Martorii oculari au relatat că maşina a rulat haotic pe carosabil, iar apoi s-a izbit cu partea laterală de un stâlp electric. Impactul a fost atât de violent încât stâlpul a fost rupt, consumatorii din zonă rămânând fără curent electric. Autoturismul s-a răsturnat pe cupolă, în faţa porţii unei locuinţe.

 

Cei doi morţi au acasă opt copii

Echipajul de Descarcerare al pompierilor de la Detaşamentul Rădăuţi care a ajuns la faţa locului a găsit cinci oameni încarceraţi. Unul dintre ei era inconştient, stabilindu-se ulterior că este decedat. Ceilalţi patru au fost urcaţi în ambulanţe şi transportaţi spre Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, unul dintre ei a murit în scurt timp, în ambulanţă. Ceilalţi trei au ajuns la Urgenţele Spitalului Judeţean.

Cei doi oameni care şi-au pierdut viaţa în accident se numeau Mugurel Grigore Litră şi Marcel Mihai Litră. Primul avea 36 de ani, iar al doilea 23 de ani şi erau din Voitinel. Primul avea şase copii, iar al doilea doi copii.

 

Nu s-a putut stabili cert cine era la volan

Doi dintre răniţi au acelaşi nume de familie, Gheorghe Litră, în vârstă de 40 de ani, şi Dumitru Litră, de 24 de ani, fiind foarte probabil fraţi din aceeaşi familie de romi din Voitinel. Al cincilea rănit în accident se numeşte Cornel Ciorcan şi are 29 de ani. 

Din cauza impactului foarte violent, până aseară, la închiderea ediţiei, anchetatorii nu stabiliseră cert care dintre cei cinci oameni s-a aflat la volan. Autoturismul era în proprietatea lui Ciorcan, însă probabil la volan se afla unul din fraţii Litră, primul nefiind posesor de permis de conducere.

Poliţiştii rutieri continuau ancheta, aseară, pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului. Aceştia aveau suspiciuni că cel puţin o parte din cei cinci erau sub influenţa alcoolului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O cursă nebună, cu peste 150 de km/h, sfârşită cu doi morţi şi trei răniţi grav.
 Vizualizări articol: 6560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
O cursă nebună, cu peste 150 de km/h, sfârşită cu doi morţi şi trei răniţi grav3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comment trimis de
(11 feb 2015, 12:47:29
Imprudența și senzația de bravură pe ca ți-o dă alcoolul (coraborat cu ”tastatura pasivă”
și nici decum reflexivă)duce la efecte majore incomensurabile.
Ferească Dumnezeul de aceste evenimente.
2.   Accident trimis de
(11 feb 2015, 14:12:29
Din cate vad, dupa numar, cred ca masina era cu volan pe dreapta. Asta combinat cu alcoolul si viteza excesiva au dus la o adevarata tragedie. Mare pacat...
3.   Groaznic...? trimis de
(11 feb 2015, 14:33:29
E groaznic pentru că s-au dus doar 2 ciori.E groaznic că nu s-au dus toate 5. E tare groaznic..
4.   ................ trimis de
(11 feb 2015, 15:53:30
inconstienta + volan dreapta + drumuri proaste

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de fasole cu laște Rețeta pe care v-o dăruiesc astăzi am primit-o și eu în dar de la Mama Luța din Ampoița, celebritate a satului de la poalele Apusenilor, loc unde se zice că ar fi poposit și Dumnezeu, într-una dintre peregrinările sale pe pământ.... Citeşte