Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 feb 2015 - Anul XX, nr. 30 (5842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Un astrolog câmpulungean îndeamnă femeile să renunţe la blugi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Astrologul câmpulungean Constantin Dornean sfătuieşte doamnele şi domnişoarele să renunţe la a purta pantaloni, mai ales blugi. Astrologul a iniţiat chiar o campanie care se doreşte ”curs de autovindecare şi regăsirea feminităţii pierdute prin masculinizarea în pantaloni (blugi)” şi care constă în conferinţe grupate sub genericul ”Atelier de dezvoltare personală – Arta de a redeveni femeie în manifestare”.

Tematica legată de vestimentaţia şi sănătatea femeii se regăseşte printre subiectele principale abordate de astrolog în aceste conferinţe. El încearcă să explice auditoriului că se poate vorbi în prezent, în cazul doamnelor, de un veritabil complex al femeii-bărbat, care poartă blugi şi ”se află în conflict cu sine şi cu cei din jurul său”, complex ale cărui cauze, semne de comportament, remedii şi vindecare încearcă să le analizeze amănunţit.

 

Hainele neadecvate conduc la apariţia unor blocaje energetice

Dornean susţine şi că îmbrăcămintea indecentă şi provocatoare postează femeia deopotrivă între pericolul de a fi agresată şi păcat, dar şi că aşa ceva este foarte simplu de evitat, dacă doamnelor şi domnişoarelor li se explică asta şi li se oferă sfaturi de calitate. În opinia sa, susţinută cu argumente ezoterice, hainele neadecvate conduc şi la apariţia unor blocaje energetice, iar acestea favorizează apariţia bolilor specific feminine, pentru că ”haina nu are doar rol de protecţie a corpului fizic, ci este implicată şi în captare de energie”. Preocuparea pentru sănătatea femeilor este explicată cu toată seriozitatea prin ideea că ”lumea se schimbă şi se vindecă prin femeie” şi ”sănătatea femeii egal sănătatea naţiunii”.

În ce priveşte legătura mai greu de înţeles între astrologie şi astfel de preocupare pentru ce poartă şi cum se simt doamnele, astrologul câmpulungean are o motivaţie clară: ”Analizând astrograma natală a fiecărei persoane constatăm că ne-am născut predispuşi la calităţi, defecte personale şi organe sensibile. Este important să cunoaştem această informaţie, pentru că de noi depinde ca, în funcţie de aceste informaţii, să ne dezvoltăm părţile bune şi să ne ferim de necazuri. Astrologia ne arată predispoziţiile pe care le avem, dar faptele noastre ne fac să ajungem sau nu în anumite situaţii. Eu am considerat de cuviinţă să ofer informaţia celor care vor să ajungă la ea şi prin acest proiect mă adresez înainte de toate femeilor, pentru că din partea multora dintre dumnealor am observat că există un interes real în dezvoltare personală, în evoluţie spirituală şi cunoaştere”.

 

Doamnele, publicul ţintă al proiectului, pot regăsi feminitatea pierdută

„Sigur că nu vom vorbi numai despre blugi în acest proiect, pentru că există şi informaţie de alt nivel care merită cunoscută, teme precum transformările energo-genetice după decembrie 2012 şi noua energie pe Terra, telegonia şi pedigree-ul Omului, familia inversată energetic, în care femeia este bărbatul energetic, iar bărbatul este femeia din punct de vedere energetic. Punând în practică informaţia, doamnele, pentru că ele sunt publicul ţintă al proiectului, pot regăsi feminitatea pierdută, deblocarea energetică a zonei genitale, armonia cu cei din jur şi în cuplu, vindecarea sufletului şi a trupului”, susţine astrologul.

Constantin Donean, de profesie inginer hidrotehnist, practică astrologia din 1995 şi a fost primul astrolog oficial autorizat din istoria municipiului Câmpulung Moldovenesc. Este preocupat în special de aplicaţiile acestui domeniu în sfera medicală şi în dezvoltarea personală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un astrolog câmpulungean îndeamnă femeile să renunţe la blugi.
 Vizualizări articol: 2238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Un astrolog câmpulungean îndeamnă femeile să renunţe la blugi3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei