Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2015 - Anul XX, nr. 29 (5841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Reclamaţii

Un robinet de chiuvetă care a cedat a umplut de apă camera de gardă a medicilor de la Ambulanţa Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O baltă de apă pe jos, ce acoperă jumătate din camera de gardă a medicilor care lucrează în stația de ambulanță de la Burdujeni. Aceasta era imaginea vizibilă ieri dimineață în încăperea destinată doctorilor angajați să răspundă la apelurile de urgență ale oamenilor din cartier. Apa a pus stăpânire pe pardoseala încăperii de peste o săptămână, după ce unul dintre robineții de sub chiuvetă a cedat, iar nimeni nu a luat nici o măsură fermă care să înlăture neajunsul, în ciuda insistențelor repetate ale cadrelor medicale.

Doctorii se plâng de condițiile improprii în care trebuie să muncească, arătând că apa care curge fără oprire de marțea trecută s-a infiltrat deja în pereți și va favoriza apariția mucegaiului. „Am sesizat situaţia conducerii, care a trimis un instalator la faţa locului, însă acesta a venit, s-a uitat şi a plecat. A făcut reparaţii doar în baie, pentru că şi acolo curgea apa, dar nu şi în camera de gardă. Avem destule stresuri şi probleme la serviciu, nu e nevoie să ne mai şi îmbolnăvim din cauza umezelii şi a igrasiei”, spune doctorul Alexandru Lăzăreanu.

În replică, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Suceava, dr. Daniel Martiniuc, susţine că a făcut demersuri pentru rezolvarea problemei imediat ce i-a fost adusă la cunoştinţă şi i-a acuzat de rea-credinţă pe angajaţii care s-au grăbit să dea publicităţii chestiuni de ordin interior: „Joi am fost sesizat că ar fi o scurgere de apă şi am luat legătura cu instalatorul spitalului, deoarece noi nu avem contract cu o firmă specializată. Vineri, omul s-a dus acolo, dar a găsit sediul încuiat şi nu a putut intra, echipajul fiind plecat la o solicitare la Iaşi. Azi (n.r. - ieri) s-a întors să remedieze defecţiunea, vine şi el când poate, în timpul lui liber, pentru că, repet, noi nu avem propriul instalator şi oricum nu era ceva grav, care să implice scurgeri mari de apă. Este ruşinos pentru colegii care se pretează la asemenea gesturi, punând într-o lumină proastă activitatea acestei unităţi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un robinet de chiuvetă care a cedat a umplut de apă camera de gardă a medicilor de la Ambulanţa Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un robinet de chiuvetă care a cedat a umplut de apă camera de gardă a medicilor de la Ambulanţa Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Așchii cu vin Cu aluaturile dulci pătrundem în zona gusturilor cizelate. Mâncăm plăcinte, foitaje., cornulețe și alte „cofeturi” nu doar pentru că organismul are nevoie de zahăr. E clar că ele ne plac. Așa de mult, încât am... Citeşte