Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2015 - Anul XX, nr. 29 (5841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În timpul serviciului

Un agent de pază de la Kaufland Rădăuţi a fost bătut de un hoţ, sub privirile nepăsătoare a zeci de oameni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Scene incredibile s-au petrecut marţi seară în complexul comercial Kaufland din Rădăuţi, unde un agent de pază a încasat o mulţime de lovituri de la un tânăr pe care a încercat să-l oprească în timp ce voia să iasă din magazin cu un parfum pe care nu îl achitase la casă. În apărarea agentului de pază nu a intervenit absolut nimeni, asta deşi, după cum se vede în imaginile video înregistrate de camerele de supraveghere, zeci de oameni au trecut pe lângă cei doi în timpul agresiunii.  La fel de nepăsători s-au dovedit a fi şi ceilalţi angajaţi ai magazinului. 

 

S-a folosit de copil pentru a trece parfumul sustras de casa de marcat fără a plăti

Conform primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, marţi seară, agentul de pază Vasile R. de la complexul comercial Kaufland din Rădăuţi se afla la serviciu, mai exact la pupitrul camerelor de supraveghere video din magazin. În jurul orei 18.40, agentul a observat pe una dintre camere, la raionul de cosmetice, un tânăr rom, însoţit de o femeie şi de un copil, de 2-3 ani, care se afla într-un cărucior. La un moment dat, agentul a sesizat că bărbatul a luat de pe unul din rafturi o cutie de carton cu un parfum, pe care i-a dat-o copilului. Cei trei şi-au continuat deplasarea prin magazin şi, la ieşire, agentul a observat pe imagini cum, în dreptul casei de marcat, bărbatul a împins discret căruciorul în care era copilul cu respectiva cutie în mână, fără ca produsul să fie înregistrat, după care a prezentat câteva produse pe care voia să le achite.

În acel moment, agentul de pază a ieşit din cabina de supraveghere video, l-a abordat pe bărbat şi l-a întrebat despre cutie. Reacţia tânărului a venit imediat, mai exact, fără nici un cuvânt, acesta i-a aplicat agentului, în câteva rânduri, mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, fără ca nici o persoană din apropiere să intervină.

”Am observat că nu a vrut să achite parfumul care se afla în mâna copilului, mai mult, bărbatul s-a aşezat în faţa căruciorului ca să mascheze copilul. Am aşteptat să-i taie bonul, şi când am intenţionat să-l invit la camera noastră de verificare, el a început să mă lovească… M-am apărat cât am putut, însă am încasat mai mulţi pumni, fără să pot recupera prejudiciul…”, a povestit agentul de pază. Imediat după aceasta, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, agresorul, femeia şi copilul, alături de un alt bărbat, care cel mai probabil îi însoţea, au părăsit magazinul şi au urcat într-un autoturism marca Ford Mondeo cu numere de înmatriculare străine, după care au plecat nestingheriţi.

 

Acuzat de tâlhărie calificată, riscă o pedeapsă de până la zece ani de închisoare

Victima agresiunii a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticată cu „hematom ochi drept”, leziune pentru care necesită circa zece zile de îngrijiri medicale. În acelaşi timp, judiciariştii rădăuţeni au declanşat o serie de investigaţii, iar după ce au vizionat înregistrările camerelor de supraveghere, l-au identificat pe autorul agresiunii: Robert Linu, în vârstă de 23 de ani, din localitate, un individ care face parte dintre „cunoştinţele vechi” ale poliţiştilor rădăuţeni.

Robert Linu a fost cercetat pentru zeci de fapte de furt încă de când era minor. De asemenea, pe numele său au figurat şi dosare penale pentru fapte de agresiune.

 

S-a prezentat la poliţie cu un avocat şi a fost reţinut imediat

Chiar dacă iniţial tânărul nu a fost de găsit, deşi poliţiştii l-au căutat în toată zona, ieri, în jurul orei 11.30, tânărul s-a prezentat la Poliţia municipiului, însoţit de un avocat. Linu a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi tulburarea liniştii publice.

Trebuie precizat că şi femeia care îl însoţea, Elena Bozomală, în vârstă de 19 ani, concubina lui Linu, este cercetată penal pentru complicitate la furt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un agent de pază de la Kaufland Rădăuţi a fost bătut de un hoţ, sub privirile nepăsătoare a zeci de oameni.
 Vizualizări articol: 5665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un agent de pază de la Kaufland Rădăuţi a fost bătut de un hoţ, sub privirile nepăsătoare a zeci de oameni3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Așchii cu vin Cu aluaturile dulci pătrundem în zona gusturilor cizelate. Mâncăm plăcinte, foitaje., cornulețe și alte „cofeturi” nu doar pentru că organismul are nevoie de zahăr. E clar că ele ne plac. Așa de mult, încât am... Citeşte