Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 feb 2015 - Anul XX, nr. 25 (5837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În această săptămână

Proiecţii de film 3D, de dimineaţa până seara, la Observatorul Astronomic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada vacanţei şcolare intersemestriale (1-8 februarie), în sala mare a Observatorului Astronomic al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) vor rula filme în format 3D, de dimineaţa până seara.

Pentru proiectul „Cinematograful de vacanţă”, USV a instalat un sistem de proiecţie 3D, programul proiecţiilor care vor fi difuzate în sala mare a Observatorului Astronomic USV în perioada vacanţei şcolare a elevilor fiind prezentat pe Facebook, pe grupul Observatorului Astronomic al USV.

Vor fi difuzate zilnic filme de la ora 9 şi până la ora 20. Nu există un cost de intrare la film, cu excepţia plăţii biletului de intrare la Observatorul Astronomic (5 lei pentru elevi, studenţi, angajaţii USV şi 8 lei pentru ceilalţi doritori).

De asemenea, reprezentanţii USV anunţă că „în sala de la parter vor putea fi vizionate, la cerere, filme 3D (din lista filmelor disponibile cu licenţă), dar pe televizorul 3D existent, cu condiţia să fie grupuri de minim 10 persoane (maxim 30).  Pentru a nu vă dezamăgi ulterior, precizăm că nu ne-am propus să facem un cinematograf, ci să suplinim, după posibilităţile noastre şi în limitele legii, lipsa unuia în oraş mai ales pentru studenţii şi elevii suceveni”.

 

Programul filmelor

Astăzivor fi proiectate, de la orele 9.00, 11.00, 13.00, 15.00 şi 17.30, următoarele filme: Epoca de gheaţă 4 – Continente în derivă (2012), Sunt un mic ticălos 2 (2013), ParaNorman (2012), Hugo (2011) şi Viaţa lui Pi (2012).

În programul de mâine sunt incluse filmele: Sunt un mic ticălos 2, ParaNorman, Cum să îţi dresezi dragonul 2 (2014), Viaţa lui Pi şi Căpitanul America – Războinicul iernii (2014), miercuri (4 februarie) -  ParaNorman, Cum să îţi dresezi dragonul 2, Regatul de gheaţă (2013), Căpitanul America – Războinicul iernii şi Transformers – Faţa ascunsă a Lunii (2011).

Joi (5 februarie) sunt în program: Cum să îţi dresezi dragonul 2, Regatul de gheaţă, Turbo (2013), Transformers – Faţa ascunsă a Lunii, Asterix şi Obelix – În slujba Majestăţii Sale (2012). În plus, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, la Planetariu vor mai fi proiectate Croods (2013), Uimitorul Om Păianjen (2014), Madagascar 3 – Fugăriţi prin Europa (2012), Cinci eroi de legendă (2012) şi Răzbunătorii (2012).

Pentru toate filmele care vor fi proiectate, USV are licenţă de difuzare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiecţii de film 3D, de dimineaţa până seara, la Observatorul Astronomic.
 Vizualizări articol: 2736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 11 voturi
Proiecţii de film 3D, de dimineaţa până seara, la Observatorul Astronomic4.4511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suntem cu ochii pe primar(nu pe ecran) trimis de
( 2 feb 2015, 14:15:03
Intamplarea de la Observator cu privitul filmelor 3D la televizor(ca pe vremea lui Ceasca cand toata lumea mergea la video clandestin in apartamente)este o glumita si in acelasi timp un vot de blam impotriva impotentei primarului de a dota orasul cu un cinematograf si mai ales cu o sala 3D multiplex.Dar domnul primar a promis anul asta terminarea cinema Modern si echipament 3D .A mai promis ca la iullius mall se vor deschide doua sali multiplex.Suntem cu ochii nu pe ecranul cinematografului cum ar fi normal,ci pe primar si pe faptul daca isi va onora promisiunile.
2.   Am pus-o in dormitor trimis de
( 2 feb 2015, 14:22:15
Am pus-o in dormitor.Si desigur vorbesc de o foaie A4 inramata in care am trecut toate promisiunile primarului in 2015.Pai sa vedem ce contine inramata fermecata:
-200 de strazi vor fi reparate,s-au alocat 20 miliarde lei de la buget.
-refacerea mobilierul din sala mare a Casei de Cultură, refacerea instalaţiei de aerisire şi încălzire.
-Zona agrement spatele Uzinei electrice cu terenuri de tenis si minigolf,lac cu barci si hidrobiciclete
-Amenajarea Piata Mica,Piata Centrala,Piata Burdujeni
*Finalizarea tronsoanelor 1 si 2 la soseaua de centura
*Modernizarea mai multor strazi cu fonduri europene:Traian Vuia, Cernăuţi , Grigore Alexandru Ghica, bulevardul George Enescu, Mărăşti, Mihai Eminescu, Plevnei , Calea Unirii , Cuza Vodă şi Universităţii.Binenteles si podul si pasarela de la Itcani.
**Proiect valorificarea şi conservarea patrimoniului cultural de la Curtea Domnească.
Este vorba de proiectul exceptional al firmei spaniole Arena.
*Preluarea parcului Sipote de la ocolul silvic Patrauti
*Reconditionarea statuii lui Stefan cel Mare Cetate
*Mutarea statuii lui Petru Musat in fata casei de Cultura.
*Finalizarea cinematografului Modern si utilarea cu echipament 3D
*Finalizarea doua cinematografe multiplex la iulius Mall.

3.   Am pus-o in dormitor trimis de
( 2 feb 2015, 14:30:25
Am pus-o in dormitor.Si desigur vorbesc de o foaie A4 inramata in care am trecut toate promisiunile primarului in 2015.Sta deasupra patului si o citesc seara la culcare si dimineata la trezire.E biblia mea sfanta.Pai sa vedem ce contine inramata fermecata:
*Stadion nou in zona Metro care va aveao capacitate de 15.000 de locuri, 20 de metri înălţime la cota maximă şi va fi prevăzut cu numeroase spaţii de parcare.
*"Un proiect în valoare de zeci de milioane de euro, care îşi propune îndiguirea malurilor râului Suceava pe o distanţă de zece kilometri, stabilizarea celor două poduri, de la Iţcani şi de la Burdujeni, dar şi amenajarea unor zone de agrement pe marginea apei (ca la Venetia si Amsterdam).
*Primaria va finaliza internatul si stadionul Liceul Sportiv,sala de sport liceul Stefan cel mare,gradinita Liceul pedagogic.
Acuma dimineata si seara citesc lista de promisiuni ca pe sfanta biblie.De la 1 martie incep sa bifez realizarea promisiunilor.Dupa aceasta lista ar insemna ca de la 1 martie in Suceava sa fie mii de muncitori,utilaje,buldozere,ex de asfalt,compresoare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tolstolob umplut La Hârjăuca, pe Valea Ichelului, în Basarabia, mănăstirea veche de trei veacuri, am g[sit-o pe Valentina Podgurschii, cea care găteşte pentru sfinţii părinţi, am aflat-o pregătind orețetăcu un nume straniu: „Tolstolob... Citeşte