Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 ian 2015 - Anul XX, nr. 24 (5836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Distincţie

Universitar sucevean, premiat pentru contribuţii importante la afirmarea energeticii româneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitarul sucevean Radu Dumitru Pentiuc a primit titlul de membru onorific al Comitetului Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), pentru „contribuţii importante la afirmarea energeticii româneşti”.

Opt membri ai Comitetului au primit acest titlu, membri „care prin experienţa şi cunoştinţele dovedite până în prezent şi-au câştigat un prestigiu bine meritat şi recunoaştere de specialişti energeticieni”.

Distinţia i-a fost acordată lui Pentiuc în cadrul Adunării Generale a CNR-CME, din data de 29 ianuarie, de la sediul Institutului de Studii şi Proiectări Energetice, Bucureşti.

Prof. univ. dr. ing. Radu Pentiuc este director al Departamentului de Electrotehnică din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava.

CNR-CME are, în prezent, peste 400 de membri individuali şi peste 150 de membri colectivi de marcă (persoane juridice).

Membrii CNR-CME sunt principalele companii, organizaţii, instituţii din România interesate de luarea deciziilor în domeniul energetic la nivel naţional şi mondial: producători, furnizori şi distribuitori de energie, de toate formele; producători şi furnizori de echipamente şi servicii pentru sectorul energetic; autorităţi naţionale de reglementare în domeniul energiei; asociaţii şi societăţi profesionale fără scop lucrativ; factori de decizie, institute universitare şi de cercetare-dezvoltare; utilizatori de energie; specialişti din domeniul energetic. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitar sucevean, premiat pentru contribuţii importante la afirmarea energeticii româneşti.
 Vizualizări articol: 2247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
Universitar sucevean, premiat pentru contribuţii importante la afirmarea energeticii româneşti2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hribi uscaţi cu usturoi Ingrediente: o farfurie cu hribi uscaţi, 5 căţei de usturoi, 5 linguri făină, un pahar cu ulei, o cană cu sifon, sarePreparare: Se spală hribii, se dau în clocot, apoi se lasă în apă rece jumătate de oră ca să se hidrateze şi să ajungă... Citeşte