Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 ian 2015 - Anul XX, nr. 16 (5828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţie

Centru Comunitar de Servicii Integrate la Cacica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava, prin Biroul Judeţean pentru Romi şi Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate, în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Comunitară “Împreună” şi cu Centrul de Formare în Profesiuni Sociale “Pro Vocaţie”, inaugurează astăzi, în comuna Cacica, Centrul Comunitar de Servicii Integrate, informează prefectul Florin Sinescu. El a arătat că Centrul Comunitar de Servicii Integrate reprezintă un concept care se adresează întregii comunităţi şi în cadrul căruia vor fi furnizate, gratuit, servicii de consiliere şi orientare privind formarea profesională, identificarea şi valorificarea oportunităţilor de ocupare a membrilor comunităţilor rurale, dezvoltarea competenţelor antreprenoriale şi asistenţă privind înfiinţarea de mici afaceri.

”De asemenea, se vor susţine atât sesiuni de informare, educare, conştientizare cu privire la importanţa sănătăţii, cât şi servicii de consiliere socială, în funcţie de nevoile celor ce vor solicita serviciile centrelor. În plus, va fi urmărită dezvoltarea şi implementarea unor activităţi viabile, care să asigure o abordare integrată a serviciilor oferite populaţiei din mediul rural, în vederea creşterii ratei de ocupare a acesteia în activităţi non-agricole. Totodată, ne propunem ca de activităţile desfaşurate în cadrul Centrului  să beneficieze îndeosebi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive, şomeri, persoane ocupate în agricultura de subzistenţă”, a explicat prefectul. El a subliniat că acţiunea se înscrie în cadrul proiectului “Servicii integrate – abordare optimă pentru ocuparea forţei de muncă”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Centrul Comunitar de Servicii Integrate va funcţiona în incinta Centrului de Afaceri Multicultural Cacica. Centre Comunitare de Servicii Integrate vor mai fi amplasate şi în alte cinci localităţi situate în regiunile de Sud-Vest şi Nord-Est ale ţării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centru Comunitar de Servicii Integrate la Cacica.
 Vizualizări articol: 1835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centru Comunitar de Servicii Integrate la Cacica0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei