Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 ian 2015 - Anul XX, nr. 14 (5826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Captură impresionantă

Țigări de contrabandă de peste 200.000 de euro, reținute de polițiștii de frontieră suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Captură de proporții realizată de lucrătorii de la graniță. Aproape 90 de mii de pachete de țigări de contrabandă, evaluate la peste 200 de mii de euro, au fost confiscate de polițiștii de frontieră suceveni, sâmbătă noapte, după o acțiune în care au făcut uz de armamentul din dotare. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Suceava, comisarul-șef Ilie Poroch-Serițan, sâmbăta trecută, în jurul orei 22.20, un echipaj de la STPF Suceava care se afla în misiune a observatun autovehicul de mare tonaj care se deplasa dinspre frontiera de stat spre interiorul tării, pe raza localităţii Frătăuţii Noi. Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare, însă şoferul a ignorat semnalele, continuându-şi deplasarea în mare viteză. Drept urmare, oamenii legii au executat 12 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această data șoferul nu a oprit, a virat pe un teren agricol și a abandonat camionul, fugind de la fața locului. Camionul abandonat, neînmatriculat, era plin cu ţigări de provenienţă ucraineană. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei de Frontieră, unde, în urma inventarierii, au fost înregistrate 88.720 de pachete de țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de peste 200.000 de euro, au fost ridicate în vederea confiscării, camionul evaluat la 22.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră. În continuare se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, fiind anunţate despre eveniment şi autorităţile de frontieră din Ucraina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de contrabandă de peste 200.000 de euro, reținute de polițiștii de frontieră suceveni.
 Vizualizări articol: 3003 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Țigări de contrabandă de peste 200.000 de euro, reținute de polițiștii de frontieră suceveni4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Captura trimis de
(20 ian 2015, 14:57:11
buna treaba ! Dar imi poate spune cineva cate pachete au ajuns in piata? asta e numai spuma de lapte! Asa ca trece-ti la treaba nu la laude!
2.   Bun venit in Schengen trimis de
(20 ian 2015, 19:25:26
ZORNAIT VESEL DE CATUSE SE AUDE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei