Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 ian 2015 - Anul XX, nr. 10 (5822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solidaritate

Sanda-Maria Ardeleanu a semnat în cartea cu mesaje de condoleanţe de la Ambasada Franţei în România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Secţiei române a Adunării Parlamentare a Francofoniei, deputatul PNL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu, a semnat ieri şi a transmis un mesaj în cartea de condoleanţe pentru victimele atentatelor din Franţa, aflată la Ambasada acestei ţări în România. Sanda-Maria Ardeleanu a fost însoţită în vizita la Ambasada Franţei de deputaţii Lola-Gabriela Anghel și Simona Bucura-Oprescu, membre ale Secției române a APF. Ardeleanu ne-a declarat că tot ieri s-a întâlnit cu ambasadorul Franţei în România, excelenţa sa Francois Saint-Paul. „Cu domnul ambasador am stat de vorbă despre valorile comune ale Franţei şi României. Excelenţa sa mi-a spus că este profund impresionat de căldura cu care românii s-au manifestat după tragedia din Franţa, dar şi de apropierea românilor de valorile Franţei şi de valorile europene”, a spus Ardeleanu. Ea a adăugat că după atentatele din Franţa, încă o dată, în istoria celor două ţări, „Parisul şi Bucureştiul bat într-o singură inimă”. „Este inima mare a Planetei care vrea să meargă înainte, să continue pe drumul libertății și al păcii. Nimeni nu are drept asupra vieților noastre! Nici o cauză nu justifică omuciderea! Nimănui nu îi este îngăduit să destabilizeze construcția europeană pentru a instaura frica, teroarea”, a mai transmis Sanda-Maria Ardeleanu. Ea a subliniat că pentru tot ceea ce s-a întâmplat în Franţa nu există cauză legitimă şi nu există scuză.

Deputatul PNL de Suceava a arătat că valorile Franţei sunt şi valorile românilor, „pentru că ele sunt ale Europei lărgite, pentru că ele au fost verificate și puse în practica vieții pe pământul românesc: toleranţa şi nevoia de libertate”. Sanda-Maria Ardeleanu a subliniat că Franța este o țară generoasă, „care ne-a primit” pentru a ne transmite lecția unei mari civilizații şi a unei mari culturi. „Această lecție are astăzi două cuvinte cheie: democraţia şi solidaritatea. Sunt mândră că sunt româncă! Sunt mândră de francofilofonia mea şi sunt fericită că am fost reprezentată la marşul istoric al păcii de însuși președintele României, Klaus Iohannis”, a încheiat Ardeleanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sanda-Maria Ardeleanu a semnat în cartea cu mesaje de condoleanţe de la Ambasada Franţei în România.
 Vizualizări articol: 2266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sanda-Maria Ardeleanu a semnat în cartea cu mesaje de condoleanţe de la Ambasada Franţei în România1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei