Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 ian 2015 - Anul XX, nr. 10 (5822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

O poveste de dragoste mai specială

A încercat să-şi ducă nevasta în Anglia într-o valiză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Republica Moldova, căsătorită cu un bărbat din satul sucevean Clit, comuna Arbore, a ajuns în Marea Britanie într-o valiză, dusă de soţul acesteia. Povestea, care ar putea părea o glumă, însă este cât se poate de serioasă şi a fost publicată de cotidianul Daily Mail. Totul a plecat de la dorinţa celor doi soţi de a sta împreună la Londra, unde bărbatul are un contract de muncă, însă unde femeia avea expirată viza de intrare.

 

A decis că nu poate să mai stea departe de soţ şi a plecat spre Anglia

Tânăra de 24 de ani, Zinaida, alintată „Zina”, s-a căsătorit acum şase ani cu Bogdan Dumitru Croitor, din satul Clit, cei doi având împreună o fetiţă. Tânăra a fost de mai multe ori în Anglia, alături de Dumitru, unde s-a şi născut fiica acestora. La un moment dat a fost prinsă însă într-o încurcătură birocratică şi nu a mai obţinut viza de intrare pentru Marea Britanie. 

Aflată acum acasă, la Clit, femeia a povestit reporterilor Monitorului de Suceava aventura prin care a trecut. Era în luna noiembrie a anului trecut, iar tânăra a decis că nu poate să mai stea departe de soţ. A lăsat fetiţa la bunici şi a plecat spre soţul său. Până în Franţa a ajuns legal, cu autocarul. De aici, din oraşul Calais, a început aventura terminată prost.

„Am mers cu autocarul, m-am cazat la un hotel şi l-am aşteptat pe soţul meu. Am spus să încercăm cumva, parcă aveam o presâmţâre că nu o să pot să trec, mi-o fost frică, dar cheltuisem bani şi am zâs să încercăm, voiam să fiu cu el, ni-i greu... el acolo şi eu aici...” a spus, printre lacrimi, tânăra. 

 

A probat valiza la hotel: “Am intrat în valiză că eram mai slăbuţă, amu m-am mai îngrăşat...”

Bărbatul şi-a ascuns soţia într-o valiză pe care a băgat-o în portbagajul maşinii sale şi a încercat să intre în Anglia, cu feribotul. 

„Soţul o zâs hai că cumpărăm o valiză, iar eu i-am zâs că nu trebuie, că am una... Am intrat în valiză că eram mai slăbuţă, amu m-am mai îngrăşat... Am făcut o probă la hotel şi am intrat numai bine”, a continuat tânăra.

Intrată în valiză, tânăra a ajuns în portbagajul maşinii, cu un mic spaţiu deschis pentru a intra aer.

Din păcate pentru cei doi, autorităţile britanice au descoperit, cu ajutorul camerelor de termoviziune, că în portbagaj se află o persoană. Britanicii au făcut o analiză mai atentă a maşinii după ce au sesizat că bărbatul de la volan se comporta suspect.

 

Tânăra a fost expulzată, iar bărbatul ei s-a ales cu o condamnare

Tânăra a fost expulzată şi s-a întors la Arbore. De atunci cei doi se văd doar seara, pe internet, şi aşteaptă să se revadă şi în carne şi oase. Dumitru munceşte în Anglia şi nu poate să revină acasă. Bărbatul a fost deja condamnat pentru încercarea sa de a introduce fraudulos în Anglia o persoană. El a scăpat cu o pedeapsă cu suspendare, fiind obligat în schimb să presteze muncă în folosul comunităţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A încercat să-şi ducă nevasta în Anglia într-o valiză.
 Vizualizări articol: 11233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
A încercat să-şi ducă nevasta în Anglia într-o valiză4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Drama romanilor ! trimis de
(15 ian 2015, 11:26:50
Pacat ca se intampla astfel de fapte. O familie tanara trebuie sa fie impreuna. Nu stiu de ce nu i-sa permis femeii sa locuiasca cu sotul , insa ar fi fost un act de clementa sa fie lasata sa stea cu sotul dat fiind faptul ca au recurs la o practica destul de stanjenitoare si chiar periculoasa , numai ca sa fie impreuna . Acest fapt nu este de condamnat ci de compatimit.
2.   Pedeapsa divina trimis de
(15 ian 2015, 11:27:30
cand tu ai copil mic de crescut.si l lasi de izbeliste doar ca sa ai noaptea activitate,este mai bine ce s a intamplat.macar acu fetita are si ea MAMA inapoi
3.   Doamne, e de rasul curcilor... trimis de
(16 ian 2015, 01:22:59
Bine, deci esti o tanara de 24 de ani, ai sot in Anglia unde lucreaza si o fetita acasa cu o familie, si crezi ca poti sa pacalesti o tara care are poate 100 de ani experienta cu imigranti ilegali!? Ori este prea slab la minte ori ii crezi pe toti ceilalti mai slabi decat tine la minte. Deci asta nu avea nici o sansa sa functioneze! Ar trebui sa fie recunoscatoare ca nu l-a bagat pe sot la pusculita! Daca ai vedea ce fel de detinuti sunt acolo n-ai mai vrea sa te apropii 50 de km de inchisoarea aia!

Deci doamnelor si domnilor care deja va ganditi cat de bine nu inteleg "situatia". Sa fim clari: femeia are 24 de ani, are rude vii, are o fetita de cel putin 5 ani. Femeia acesta putea sa se plece din oras in Romania sau in Chisinau, sa ia cursuri online serioase sa se pregateasca serios si sa isi caute un loc de munca. E usor? Clar ca nu va fi, dar de ce tot si-a pus toate sperantele sa plece in strainatate!? Macar invata ceva de acasa! Copii, familie?! Copilul e mare, poate avea familia grija de ea, mama trebuie sa plece sa fie un adult si parinte serios!
4.   Curcanului de Julian.. trimis de
(16 ian 2015, 18:52:27
de ras esti tu....scrii a proasta o teorie de zeci de randuri fara nici o noima....femaia are rude vii..ce i asta ? neam prost ...mai radeti de moldoveni....ce scenariu i ati incropit bietei femei..sa stea cu ma sa si soacra sa acasa.....are o familie care inseamna sot si copil... voiau in mod normal sa traiasca impreuna ....in Anglia ...care e problema voastra ? e o drama ca si multe altele din Romania....o familie voia sa se intregeasca ..ea sa lucre nu s pe unde ..copilul sa stea la ma sa si barbat su in Anglia...genial scenariu ..scenaristul idiot...plimba ti margelele in alta parte...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei