Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 dec 2014 - Anul XIX, nr. 302 (5811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Concursul „Colind de Crăciun”, ediţia a IV-a, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv”, în colaborare cu Palatul Copiilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Iulius Mall, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi Asociaţia „Alecs Group” Suceava, a organizat, înainte de Sărbătoarea Naşterii Domnului, Concursul judeţean „Colind de Crăciun”, ediţia a IV-a, la Iulius Mall, eveniment la care au participat 628de elevi din 37 de unităţi şcolare şi trei centre de plasament.

„Colind de Crăciun” se înscrie în calendarul Campaniei „Şanse egale pentru toţi copiii”, care are ca scop stoparea fenomenului de marginalizare a copiilor aflaţi în dificultate, dar şi promovarea tradiţiilor bucovinene. În deschiderea concursului, elevii Grupului Vocal „Visul Copiilor” al Asociaţiei „Euroactiv” Suceava au încântat publicul foarte numeros cu melodia „E noaptea de Crăciun”. Momente deosebite au fost oferite de „căiuţii” de la Şcoala Gimnazială din Hânţeşti şi de solistul vocal Dafin Marian Walter, provenit din sistemul de protecţie a copilului (Centrul de Plasament „Laurenţia Ulici” din Gura Humorului), care a interpretat colindele „O, ce veste minunată” şi „Galbenă gutuie”.

 

Clasament final

Clasamentul final al concursului a fost prezentat de inspector şcolar prof. Loredana Ceică, preşedinta juriului, carea înmânat şi diplomele finaliştilor. S-au acordat următoarele distincţii: Premiul special - Şcoala Gimnazială „Mihai Halunga” din Hânţeşti; Menţiuni - şcolile gimnaziale din Pleşeşti, Calafindeşti, Drăguşeni, Mălini, Poiana Stampei, „Samuil Isopescu” din Costişa, Şcoala Primară Văşcăuţi din Muşeniţa, Şcoala Nr. 1 din Vatra Dornei; Premiul III - Centrul de Plasament „Speranţa” din Suceava, Şcoala Gimnazială Baineţ din Muşeniţa, Şcoala „Ion Ciurea” din Fălticeni, Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava (învăţământ primar), Colegiul „Andronic Motrescu” din Rădăuţi, Şcoala Gimnazială Botuş din Fundu Moldovei, Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, Premiul II - Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, şcolile gimnaziale din Ipoteşti, Şerbăneşti, Liceul Tehnologic „Nicanor Moroşan” din Pârteştii de Jos, Serviciul Multifuncţional pentru Copii din Gura Humorului, Şcoala Gimnazială Coşna, Şcoala Nr. 2 din Vatra Dornei, Şcoala Gimnazială „Traian Popovici” din Fundu Moldovei, Şcoala Gimnazială „Jean Bart” din Suceava, Şcoala Gimnazială Falcău din Brodina, Premiul I - Centrul de Plasament “Sf. Gheorghe” din Dolhasca, Şcoala Gimnazială Berchişeşti şi Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

 

Daruri pentru copiii aflaţi în plasament

Pe 23 decembrie, elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 4 şi ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava, împreună cu Asociaţia „Euroactiv” Suceava, au organizat acţiunea „Copiii Moşului” la centrele de plasament „Mihail şi Gavril” din Solca şi „Sf. Gheorghe” din Dolhasca. Elevii Grupului vocal „Visul Copiilor” au prezentat programe artistice la ambele centre, iar toţi copiii din cele două centre au primit daruri oferite de sponsori şi jucării oferite de elevii şi colectivul de cadre didactice al Şcolii Gimnaziale Calafindeşti. Conducerea ONG-ului „Euroactiv” şi echipa de coordonare (psiholog Alecsa Constantin, prof. Beatrice Choleva, Tiberiu-Gabriel Sposob, Luka Răscol, Cosmin Gulei, Gabriel Somnu, Adelin Ionuţ, Alex Ţibichi, Cozmin Munteanu) le mulţumesc tuturor colaboratorilor care au sprijinit cele două acţiuni, organizate în prag de Crăciun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul „Colind de Crăciun”, ediţia a IV-a, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 2007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursul „Colind de Crăciun”, ediţia a IV-a, la Iulius Mall5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei