Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 dec 2014 - Anul XIX, nr. 298 (5807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ca-n bancuri

Un şofer băut a provocat un accident între alţi doi conducători auto aflaţi în aceeaşi stare euforică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul unui BMW X6 care s-a urcat băut la volan a provocat un accident între alte două autoturisme, conduse, culmea, de conducători auto aflaţi tot sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întreaga poveste s-a petrecut vineri seară, pe DJ 178, la Volovăţ, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Mai mult, arată poliţiştii, şoferul BMW-ului a şi plecat ulterior de la faţa locului, chiar de sub ochii agenţilor care tocmai îl testaseră cu alcooltestul.

Valentin Grigorean, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Rădăuţi, îşi lăsase vineri seara maşina parcată pe podeţul de acces în curtea unui imobil din localitatea Volovăţ.

Potrivit poliţiei, în jurul orei 22.30, tânărul a venit la maşină, intenţionând să plece, numai că, în momentul în care a vrut să iasă cu spatele de pe acel podeţ, nu s-a asigurat. Un şofer care conducea o Skoda, un anume Costică Coca, în vârstă de 44 de ani, a virat stânga pentru a evita impactul, intrând în coliziune cu un autoturism Merdeces, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, Emilian Hîj. În urma impactului, şoferii de pe Skoda şi Mercedes, ambii din localitate, au fost răniţi uşor.

Imediat după accident, arată polițiștii, proprietarul BMW-ului a parcat autoturismul în curtea imobilului în faţa căruia staționase anterior.

 

Şoferul de pe BMW, cercetat pentru patru infracţiuni

Surpriza a venit în momentul în care la faţa locului au venit poliţiştii şi i-au pus pe cei trei şoferi, aşa cum cer procedurile, să sufle în alcooltest. Iar aparatul poliţiştilor a arătat că toţi cei trei conducători auto erau sub influenţa băuturilor alcoolice: şoferul BMW-ului a fost găsit cu o alcoolemie în aerul expirat de 1,03 la mie, bărbatul care conducea Skoda, alcoolemie de 0,59 la mie, iar cel de la volanul autoturismului Mercedes, alcoolemie de 0,81 la mie.

„După efectuarea testului cu aparatul etilotest, conducătorul auto de 33 de ani s-a urcat în calitate de pasager în alt autoturism și a plecat de la fața locului”, se arată într-un comunicat al poliţiei judeţene, specificându-se că în cazul celorlalţi doi conducători auto aceştia au fost conduşi la spital, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări față de bărbatul de 33 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, sustragere de la recoltarea probelor biologice de sânge, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului accidentului fără încuviințarea poliției, iar față de ceilalți doi, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu alcoolemie peste limita admisă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

 

Atenţie, e plin judeţul de şoferi beţi la volan

De la începutul acestui an s-au înregistrat sute de dosare penale pe numele şoferilor prinşi băuţi la volan.

Nici weekendul ce tocmai a trecut nu a făcut excepţie de la regulă, în perioada sărbătorilor crescând semnificativ numărul inconştienţilor care conduc autoturisme, deşi sunt sub influenţa băuturilor alcoolice.

Printre cei depistați de polițiști zilele trecute se numără, de exemplu, şi o tânără în vârstă de 20 de ani.

Aceasta a fost prinsă, duminică dimineaţă, în jurul orei 4.15, după ce a fost implicată într-o tamponare, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

„Întrucât conducătoarea auto emana halenă alcoolică, a fost testată de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer băut a provocat un accident între alţi doi conducători auto aflaţi în aceeaşi stare euforică.
 Vizualizări articol: 3324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un şofer băut a provocat un accident între alţi doi conducători auto aflaţi în aceeaşi stare euforică5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SERGIULE esti corupt pana in p..a trimis de
(22 dec 2014, 13:52:04
toti cei implicati in accident au nume.mai putin cel al BMWului,care e si cel mai vinovat, dar de nah el are bmw si sponsorizeaza, rusine ptr.tine,dar mai ales ptr.militeni corupti care l-au sfatuit ca mai bine ar fi sa plece.
1.1  RE: SERGIULE esti corupt pana in p..a trimis de
(23 dec 2014, 07:42:24
MONITORUL , un cotidian CORUPT. Asta este ziarul care sta de vorba cu cititorii , cat despre betivul cu BMV, e o javra penala si rodul scolilor de soferi private. o fi o scula de rahat smecher de 2 lei.
1.2  RE: SERGIULE esti corupt pana in p..a trimis de
(23 dec 2014, 10:58:14
Bunicule...citeste aici...
1. Valentin Grigorean.
2.Costica Coca.
3. Emilian Hij...
Deci sunt trei???...asa ca la gradi...sa invatam sa numaram...nu mai am timp sa scriu ca ma pregatesc sa plec pe circuit...sa fac ceva mai interesant....un ghid schi tur...sigur ca ,,matale'' nici nu ai auzit de asa ceva...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei