Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 dec 2014 - Anul XIX, nr. 298 (5807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

A intrat cu BMW-ul în peretele unei case şi şi-a pus fratele să susţină că acesta se afla la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Câmpulung Moldovenesc s-a ales cu dosar penal după ce, băut şi cu permisul reţinut, a intrat cu un autoturism BMW în peretele unei case şi a încercat să-i inducă în eroare pe poliţişti, susţinând că fratele său se afla la volan.

Evenimentul rutier s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 22.00, pe varianta de ocolire a municipiului Câmpulung Moldovenesc.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul unui autoturism BMW a părăsit sensul său de mers şi a intrat în coliziune cu peretele unui imobil situat pe partea opusă a drumului, rezultând avarierea maşinii şi distrugerea acelui perete.

La locul accidentului a fost identificat un tânăr în vârstă de 31 de ani, Mihai Horea, din localitate, care a declarat că autoturismul îi aparţine, însă nu el se afla la volan, ci fratele său, Marian Răzvan Horea, în vârstă de 25 de ani. Întrebat unde este fratele său, tânărul în vârstă de 31 de ani le-a spus poliţiştilor că acesta s-a speriat şi a plecat.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri medicale lui Mihai Horea, acesta prezentând leziuni minore în zona feţei.

 

Ambii fraţi erau sub influenţa băuturilor alcoolice

Pe timpul cercetărilor, la locul accidentului a venit şi tânărul în vârstă de 25 de ani, care, deşi iniţial a declarat că nu a condus el autoturismul implicat în accident, ulterior a revenit şi a declarat echipajului de poliţie rutieră că el era la volan.

„În cauză s-a procedat la testarea celor doi fraţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 31 de ani şi 0,14 mg/l în cazul celui de 25 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

La audierile de la poliţie, tânărul în vârstă de 25 de ani a recunoscut că nu el a condus BMW-ul în momentul producerii accidentului, mărturisind că fratele său l-a rugat să susţină acel lucru.

Când au făcut verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul în vârstă de 31 de ani are permisul reţinut încă din noiembrie 2013, ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni la regimul rutier.

„Cercetările continuă faţă de bărbatul de 31 de ani pentru comiterea infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a precizat ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A intrat cu BMW-ul în peretele unei case şi şi-a pus fratele să susţină că acesta se afla la volan.
 Vizualizări articol: 2240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A intrat cu BMW-ul în peretele unei case şi şi-a pus fratele să susţină că acesta se afla la volan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei