Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2014 - Anul XIX, nr. 296 (5805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Dom Polski

Spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, organizat de Colegiul Naţional de Informatică “Spiru Haret”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” a organizat miercuri, 17 decembrie, la Dom Polski, un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, care s-a bucurat de succes în rândul publicului. Într-o armonie perfectă, adecvată anotimpului iarna, într-un decor de poveste, cu brăduţi de Crăciun împodobiţi cu zeci de luminiţe colorate, globuri şi beteală multicoloră, elevii Colegiului Naţional de Informatică ”Spiru Haret” au prezentat un program artistic din care nu au lipsit colindele, cântecele de iarnă interpretate live, chitară solo, umorul (scurte scenete interpretate de elevi ai liceului), dansul, secvenţe folclorice (cântec şi dans popular), dar şi obiceiuri de iarnă. Pe scenă au urcat elevi care au cântat hip-hop, au dansat, stârnind ropote de aplauze în rândurile celor prezenţi în sală.

Spectacolul dedicat Crăciunului şi feericelor sărbători de iarnă, desfăşurat la Dom Polski, nu ar fi fost complet fără prezenţa lui Moş Crăciun, invitat pe scenă chiar la începutul spectacolului, de cele două eleve prezentatoare.

Iniţiat de elevii de la „Spiru Haret”, evenimentul a avut menirea de a aduce o rază de lumină în sufletul unor colegi nevoiaşi, care au nevoie de ajutor. Spectacolul a debutat cu un colaj de colinde interpretate de Corul Psaltic din Suceava, evoluţia coriştilor fiind una deosebită, primind aplauze îndelungi din partea publicului, în majoritate elevi, care a umplut până la refuz sala de spectacol.

La realizarea evenimentului au contribuit elevi şi profesori ai Colegiului de Informatică. Directorul Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret”, profesorul Virginel Iordache, i-a felicitat, aşa cum a făcut-o şi în ceilalţi ani, pe elevi, pe profesorii organizatori şi pe părinţii care au ales să vină la spectacol, să-şi încurajeze copiii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, organizat de Colegiul Naţional de Informatică “Spiru Haret”.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, organizat de Colegiul Naţional de Informatică “Spiru Haret”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei