Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 dec 2014 - Anul XIX, nr. 292 (5801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

O seară minunată

Concert de excepţie la Sanctuarul Marian Cacica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sanctuarul Marian Cacica a fost gazda unui spectacol de excepţie susţinut de corul Catedralei Romano-Catolice din Iaşi, Juvenes Ecclesiae. Timp de o oră şi jumătate, cei 40 de membri ai corului au încântat un public numeros, venit pentru a-l saluta pe parohul Romuald Bulai.

Concertul a început la ora 17.00 şi în program au fost cuprinse colinde din repertoriul românesc şi internaţional, dar şi urări de Anul Nou.

Pe parcurs, reprezentanţii corului Juvenes Ecclesiae au prezentat publicului fiecare moment, iar pe lângă tinerii şi tinerele din cor, la spectacol şi-au adus contribuţia un trompetist şi mai mulţi violonişti.

Aflat la final de mandat la Cacica, parohul Romuald Bulai a ţinut să mulţumească tuturor celor cu care a colaborat de-a lungul timpului şi care i-au sprijinit proiectele care au vizat Basilica Minor din Cacica, de la deputaţi şi până la autorităţi locale şi judeţene, şi le-a urat celor pe care i-a cunoscut „Să vă dăruiască Dumnezeu după sufletul fiecăruia”.

„Acest spectacol este închinat oamenilor din Cacica, din această parohie în care am slujit timp de 12 ani. Aş fi vrut să vă colind de Crăciun, dar superiorii mei au decis că trebuie să plec mai devreme, aşa încât acest concert este un dar pentru credincioşii de aici”, a arătat părintele Romuald Bulai.

La rândul său, deputatul Uniunii Polonezilor din România, Ghervazen Longher, a ţinut să-i mulţumească preotului Bulai pentru tot ceea ce a făcut pentru Cacica.

„Au fost momente şi mai grele şi mai frumoase aici la Cacica. Am restaurat icoana Maicii Domnului Madonna la Czetochowa după câteva sute de ani, am contribuit la realizarea Piaţetei Ioan Paul al II-lea, dar am derulat şi alte proiecte importante. Pentru noi, părintele Romuald Bulai are deschisă mereu poarta aici, la Cacica. Vă mulţumim că aţi contribuit spiritual şi material la tot ceea ce înseamnă Cacica acum”, a spus deputatul Ghervazen Longher.

Prezent pentru predarea simbolică a mandatului, PS Aurel Percă, episcop al Diecezei Romano-Catolice de Iaşi, i-a mulţumit şi el preotului Bulai.

„Munca părintelui Bulai a fost una extrem de laborioasă şi trebuie să o continuăm aici. Îi mulţumim pentru că a făcut tot ce s-a putut pentru creşterea numărului de pelerini, dar şi pentru că le-a deschis o poartă credincioşilor şi celor care o caută pe Maica Domnului”, a menţionat PS Aurel Percă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert de excepţie la Sanctuarul Marian Cacica.
 Vizualizări articol: 2238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Concert de excepţie la Sanctuarul Marian Cacica5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei