Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 nov 2014 - Anul XIX, nr. 279 (5788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident rutier

Un şofer de 21 de ani, băut, s-a răsturnat cu maşina pe trotuar, la intrarea în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism Dacia Logan, a provocat un accident rutier la intrarea în Suceava dinspre comuna Şcheia, în apropiere de intersecţia de la magazinul Lidl, după ce a pierdut controlul asupra volanului şi maşina s-a răsturnat pe trotuar. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 7.30, Dacia scăpată de sub control lovind două maşini care erau parcate la marginea carosabilului.

Şoferul de 21 de ani, Ionuţ M., din Suceava, circula pe direcţia Şcheia - Calea Obcinilor, pe banda I de mers, iar la un moment dat a agăţat, cel mai probabil, o bordură, scăpând maşina de sub control.

Din fericire consecinţele accidentului nu au fost foarte grave. În zonă nu se afla nici un pieton, iar şoferul de 21 de ani şi pasagerul care îl însoţea au scăpat cu leziuni uşoare.

Ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, pasagerul din Logan a relatat că accidentul s-a produs în mod aproape inexplicabil: “Deodată ne-am răsturnat, nu ştiu ce s-a întâmplat, şoferul nu avea nimic în faţă. A prins probabil pietriş sau ceva de pe margine, iar atunci nu s-a mai putut face nimic”, a relatat bărbatul. 

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că tânărul care a provocat accidentul era în uşoară stare de ebrietate, rezultând o concentraţie de 0,33 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat ulterior şi probe biologice. Alcoolemia acestuia este uşor sub limita pentru care se întocmeşte dosar penal, decisive în acest sens urmând a fi rezultatele probelor biologice de sânge.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a declarat: “Din primele cercetări rezultă că şoferul în vârstă de 21 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar pe fondul vitezei excesive şi a consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, moment în care s-a răsturnat”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer de 21 de ani, băut, s-a răsturnat cu maşina pe trotuar, la intrarea în Suceava.
 Vizualizări articol: 3016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un şofer de 21 de ani, băut, s-a răsturnat cu maşina pe trotuar, la intrarea în Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei