Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2014 - Anul XIX, nr. 278 (5787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petrecere la shopping

Reduceri de până la 80% şi concerte cu Ami şi Holograf, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava sărbătoreşte astăzi Black Friday şi le propune sucevenilor un pachet complet de distracţie, după un program prelungit. Invitaţi speciali la eveniment, Ami şi Holograf vor aduce distracţia la Suceava, oferind clienţilor din Iulius Mall cele mai îndrăgite hituri.

Brandurile preferate ale sucevenilor au pregătit reduceri de până la 80%. Iulius Mall Suceava îşi aşteaptă clienţii pentru a se bucura de Black Friday în intervalul orar 9.00-24.00. Reprezentanţii Iulius Mall susţin că tot ce trebuie să facă sucevenii este să se înarmeze cu bună dispoziţie, iar surprizele nu vor înceta întreaga zi. Gazdele evenimentului de vineri vor fi carismaticii prezentatori Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.

 

Ultimele tendinţe

Iubitorii de modă vor afla care sunt ultimele tendinţe din prezentările Motivi, Kenvelo, Janice, Nichi Cristina Nichita, Steilmann şi Jaquisse. Atmosfera va fi condimentată şi cu momente spectaculoase de dans, oferite de Boomdance. În plus, sucevenii pasionaţi de shopping şi distracţie vor fi răsplătiţi cu premii cool. Trei clienţi norocoşi vor urca pe scenă pentru a fi premiaţi cu cele mai în vogă gadget-uri: iPhone 6.

Magazinele din Iulius Mall sunt hotărâte să îi întâmpine pe suceveni cu promoţii ispititoare, pentru piese vestimentare demne de coperţile marilor reviste fashion. De până la 70% sunt reducerile la Valerio Studio, iar de până la 50% sunt cele de la Bigotti, Nichi Cristina Nichita, Kenvelo, Onix şi Teo&Sofia. Preţuri mai mici cu până la 40% sunt la Seroussi, cu până la 30% la Steilmann, Be You, Motor, Junker, Janice şi Luxor şi cu până la 25% la Ely Alindor. H&M, C&A, Dovani, Paolo Bertolucci, Jaquisse, Terranova şi Blue´63 propun discounturi de până la 20%, iar All Seasons, America Skate şi Ghio´s Collection au oferte de până la 10%. Cei care preferă stilul sport vor putea alege articole Intersport cu până la 30% discount. 

Încălţămintea şi genţile la modă sunt un „must-have” al acestui sezon. Samsonite a tăiat până la 80% din preţuri, Deichmann şi Salamander le-au înjumătăţit, la CCC sunt cu până la 20% mai mici, iar la Medea cu până la 10% mai mici.

 

Black Friday pentru copii

Şi prichindeii vor sărbători Black Friday. Evel Mod afişează reduceri de până la 70%, iar Dinoland şi Louise de până la 50%. Şi distracţia este ofertantă, la KidsLand prichindeii au discount de până la 30%, iar la Red Castle de până la 10%.

Iubitorii de cosmetice au ocazia să cumpere make-up şi parfumuri cu preţuri mai avantajoase cu până la 70% de la Elgon şi cu până la 30% de la Farmona şi Flormar. Pro Beauty Shop va avea discounturi de până la 25%, iar Sephora şi Mystical de până la 20%. Bijuterii şi accesorii glamour cu reduceri de până la 50% îi vor aştepta pe clienţi la Eclipse, iar cu până la 20%, la Sabrini şi Janette.

Pentru cei care vor să îşi pregătească locuinţa pentru sărbători, Deco Center şi Top Shop au reduceri de până la 70%, iar Your Home, Your Style de până la 20%. Dacă preferă cărţile bune sau caută cadouri pentru persoanele dragi, sucevenii sunt aşteptaţi la Cărtureşti şi Best Start Promotion, unde vor găsi articole cu preţuri mai mici cu până la 20%. Pentru pauza dintre sesiunile de shopping, clienţii sunt invitaţi la restaurantele şi cafenelele din Iulius Mall Suceava, care s-au pregătit pentru Black Friday cu meniuri şi preparate pe gustul tău, promoţionale. Discounturi demne de o petrecere dedicată cumpărăturilor sunt şi pentru servicii, de până la 50%. Catalogul complet al reducerilor poate fi accesat pe http://www.iuliusmall.com/uploads/documente/evenimente/278_pdf%20web.pdf.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 80% şi concerte cu Ami şi Holograf, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 3058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Reduceri de până la 80% şi concerte cu Ami şi Holograf, la Iulius Mall Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei