Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 nov 2014 - Anul XIX, nr. 277 (5786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Intervenții pompieri

Trei gospodării, grav afectate de incendii puternice izbucnite în toiul nopţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două puterniceincendii izbucnite în toiul nopţii de marţi spre miercuri au provocat pagube mari, afectând trei gospodării, la două dintre acestea fiind cuprinse de flăcări şi casele de locuit. Incendiile s-au declanşat la interval de aproximativ două ore, unul în municipiul Suceava şi unul în satul Voievodeasa, comuna Suceviţa. 

Prima alarmă de incendiu s-a dat în jurul orei 3.15. Militarii  Detașamentului de pompieri Rădăuţi şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa au intervenit cu trei autospeciale la incendiul izbucnit la gospodăria lui Mircea F., din Voievodeasa. Pompierii au găsit un incendiu puternic, care cuprinsese acoperişul casei de locuit, construit din lemn şi acoperit cu tablă. Intervenția a fost dificlă în condiţiile în care a existat risc ca focul să se extindă la alte două gospodării învecinate.

Focul a fost stins în totalitate în jurul orei 5.00, în limitele găsite. Au ars acoperişul casei şi s-au degradat obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, planşeul mansardei şi pereţii casei.

Din ancheta pompierilor rezultă că focul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic, de la coşul de fum care nu era izolat termic corespunzător.

 

Flăcări extinse de la o construcţie la alta, pe strada Mitocelului din Suceava

Al doilea incendiu a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava la ora 5.30. Flăcările au pornit de la o anexă folosită ca atelier de tâmplărie, pe strada Mitocelului din Suceava, proprietatea lui Ioan G., iar de aici s-au extins la mai multe anexe şi la acoperişul unei case vecine, aflate în construcţie, proprietatea lui Petru B.. Incendiul le-a spus probleme deosebite pompierilor de la Detaşamentul Suceava.

Pe prima proprietate au ars şura, pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, o construcţie corp comun, compusă din bucătărie de vară, baie, atelier şi magazie materiale, pe o suprafaţă totală de 80 de metri pătraţi, un garaj şi un depozit de lemne. Flăcările au degradat bunurile din interiorul atelierului, motoare electrice, o drujbă, o cositoare, diferite unelte, aparatură electrică şi electrocasnică. La vecinul la care s-a extins focul a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, elemente de tâmplărie şi bunuri materiale din interiorul locuinţei.

În acest caz, au stabilit pompierii, focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, produs la un conductor electric defect. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei gospodării, grav afectate de incendii puternice izbucnite în toiul nopţii.
 Vizualizări articol: 2423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei gospodării, grav afectate de incendii puternice izbucnite în toiul nopţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei