Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 nov 2014 - Anul XIX, nr. 277 (5786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără reacţie

Moartea preotului sucevean Ilie Chişcari a fost cauzată de alcool şi lipsa de experienţă a şoferiţei fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta în cazul decesului preotului Ilie Chişcari, fiul preotului Ştefan Chişcari de la Biserica misionară „Înălţarea Sfintei Cruci” (Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava), se apropie de sfârşit. În vârstă de 31 de ani, preotul a murit în urmă cu câteva săptămâni pe o şosea din localitatea Chiajna, de lângă Bucureşti, în timp ce mergea la biserică pentru a oficia Sfânta Liturghie.

Ziariştii de la Cancan spun că la dosar a fost depusă expertiza tehnică privind cauzele accidentului, iar de aici rezultă că vina exclusivă îi aparţine şoferiţei din maşina care a provocat coliziunea.

Astfel, Oana Cornelia Pană, de 22 de ani, s-a urcat la volan deşi era băută bine şi nici nu avea experienţă, iar aceste detalii aveau să conducă la tragedia care a dus la moartea preotului Ilie Chişcari.

Potrivit expertului, viteza cu care se deplasa şoferiţa Daciei Logan era de 62-70 km/h, iar lipsa urmelor de frânare indică lipsă de experienţă, dar şi anihilarea reflexelor cauzată de consumul de alcool. Acelaşi expert a mai concluzionat că dacă era apăsată pedala de frână, nenorocirea putea fi evitată.

Oana Cornelia Pană este urmărită penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis şi pentru ucidere din culpă, în timp ce prietenul ei, Vlad Păcuraru, cel care i-a încredinţat maşina, este cercetat pentru conducerea unui vehicul în stare de ebrietate (n.a. - a condus maşina anterior accidentului în acea noapte) şi conducerea unei maşini fără asigurare RCA valabilă.

 

Blestemul familiei Mihoc

Ilie Chişcari era membru al familiei Mihoc, greu încercată în ultimii ani, după ce mai mulţi preoţi au sfârşit în mod tragic, într-un adevărat blestem.

În august 2009, preotul Constantin Mihoc a murit la Berlin sub dărâmăturile bisericii pe care dorea s-o reconstruiască. În urma sa au rămas trei copii.

O altă nenorocire s-a petrecut în anul 2010, în prima zi de Crăciun, când patru vieţi au fost curmate într-un accident petrecut la intrarea în Plopeni. Doi preoţi, George Mihoc, de 69 de ani, fiul acestuia, Vasile Mihoc, de 27 de ani, şi mama celui din urmă, Elena Mihoc, în vârstă de 67 de ani, au murit pe loc. Un băiat de doar de 17 ani, Dănuţ Maftei, dascăl la biserica din Plopeni, aflat şi el în maşină cu preoţii, a murit după două ore de la producerea accidentului. În cazul lui Vasile Mihoc, fiul lui George Mihoc, au rămas în urmă o soţie îndurerată şi doi copii minori, dintre care unul abia împlinise un an. Toţi mergeau pentru slujba de Crăciun, dar un şofer inconştient care circula cu mare vitează a transformat o zi de sărbătoare într-o tragedie de mari dimensiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moartea preotului sucevean Ilie Chişcari a fost cauzată de alcool şi lipsa de experienţă a şoferiţei fără permis.
 Vizualizări articol: 5310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Moartea preotului sucevean Ilie Chişcari a fost cauzată de alcool şi lipsa de experienţă a şoferiţei fără permis4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei