Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2014 - Anul XIX, nr. 275 (5784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Concert de 1 Decembrie

Fun Factory, No Mercy şi Francesco Napoli vor cânta la Suceava de Ziua Naţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor participa luni la manifestările organizate în municipiul reşedinţă de judeţ de Ziua Naţională a României vor putea asista la un concert susţiunt de două dintre trupele celebre din anii '90, Fun Factory şi No Mercy, precum şi la un recital al interpretului italian Francesco Napoli. Consiliul Judeţean Suceava a anunţat ieri programul oficial al manifestărilor care vor fi organizate de Ziua Naţională, 1 Decembrie, în Suceava.

Evenimentele vor începe la ora 12:00, cu parada militară de 1 Decembrie, care se va desfăşura pe bulevardul Ana Ipătescu, de la primărie şi până în zona ruinelor de la Curtea Domnească. Începând cu ora 14:00, sucevenii sunt invitaţi să participe la un spectacol de muzică populară care va avea loc pe esplanada Casei de Cultură Suceava şi care va fi susţinut de Ansamblul folcloric "Arcanul" din Fundu Moldovei, Fanfara "Bucovina" a Primăriei Suceava, Ansamblul folcloric „Bucovina" al Școlii de Arte „Ion Irimescu", Ansamblul Artistic "Ciprian Porumbescu" Suceava şi de interpreta Felicia Costin.

De la ora 17:00, sucevenii sunt invitaţi să participe la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun amplasat în centrul Sucevei.

Acest moment este urmat, de la 17:15, de un spectacol artistic care va avea loc tot în centrul municipiului, susţinut de formaţia Hara şi Eduard Hanuseac. În timpul acestui spectacol va avea loc şi parada cu torţe, la care vor participa 200 de jandarmi şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. Apoi, după un recital al coralei Jandarmeriei, pe scena din centrul Sucevei vor urca Fun Factory, No Mercy şi Francesco Napoli. Cei trei invitaţi vor susţine concertele între orele 18:30 şi 20:40.

Fun Factory este o trupă dance formată în anul 1992 în Germania, devenind celebră în anii '90 cu piese precum "I Wanna B With U", „Celebration", sau „Don't Go Away". După două pauze în activitatea muzicală, Fun Factory îşi reia activitatea în anul 2007, trupa care va concerta la Suceava avându-i în componenţă pe unii dintre membrii care au făcut parte din formula iniţială din anii '90.

Trupa pop germană No Mercy a fost formată în anul 1996, lansând de-a lungul timpului hituri precum "Where Do You Go", "When I Die" sau „Please Don't Go". Trupa germană va cânta la Suceava în componenţa originală, formaţia fiind formată din Marty Cintron şi gemenii Ariel şi Gabriel Hernández.

 

Blindate, vânători de munte, poliţie militară şi ostaşi în uniforme din cele două războaie mondiale, de Ziua Naţională

Revenind la parada de pe 1 Decembrie care va fi organizată în Suceava, la aceasta vor participa aproximativ 250 de militari de la Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoş Vodă” din Vatra Dornei, de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistriţa, precum şi elevi ai Colegiului Naţional Militar ”Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc. Elevii militari vor îmbrăca uniforma ostaşilor români din Primul şi al Doilea Război Mondial.

Alături de militari, pe bulevardul Ana Ipătescu din municipiul Suceava vor defila, în data de 1 Decembrie, cu începere de la ora 12.00, şi două TAB-uri, o autostaţie radio Panther, un autocamion cu tun de calibrul 100 mm, un echipaj al Poliţiei Militare, efective ale Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

De Ziua Naţională, în intervalul orar 10.00-15.00, principalul bulevard din centrul oraşului va fi închis circulaţiei rutiere pe tronsonul Policlinica Areni – parcul Curţii Domneşti a Sucevei, dar va fi asigurat accesul autovehiculelor dinspre Bosanci pe o bandă specială, pe contrasens, de la blocul turn (fosta cofetărie „Aşchiuţă”) până la stadionul Areni.

Tot de Ziua Naţională, Primăria Suceava va oferi participanţilor la aceste evenimente câteva mii de porţii de fasole cu cârnaţi şi tocană de fasole gătită la ceaun, dar şi vin fiert.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fun Factory, No Mercy şi Francesco Napoli vor cânta la Suceava de Ziua Naţională.
 Vizualizări articol: 3630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fun Factory, No Mercy şi Francesco Napoli vor cânta la Suceava de Ziua Naţională5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei