Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2014 - Anul XIX, nr. 274 (5783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu familia în maşină

Ofiţer din Jandarmerie, prins băut la volan, după un accident provocat de un şofer beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava s-a ales cu dosar penal şi riscă să fie dat afară din serviciu, după ce maşina în care se afla alături de soţia şi copilul lor, o fetiţă în vârstă de 2 ani, a fost izbită de un autoturism care a intrat pe contrasens. Asta pentru că ambii şoferi, cel vinovat de producerea accidentului, dar şi ofiţerul de la Jandarmerie, erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai mult, şoferul vinovat şi-a abandonat maşina şi a plecat de la locul accidentului.

 

S-a trezit din mahmureală într-o celulă a poliţiei

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, accidentul s-a petrecut sâmbătă seară, pe raza comunei Straja.

Era în jurul orei 21.30, când un anume Iosif Alexander, în vârstă de 28 de ani, din localitate, conducea pe DJ 209G un autoturism Audi A4 înmatriculat în străinătate.

„Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum umed şi al consumului de băuturi alcoolice, tânărul de 28 de ani, din comuna Straja, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Suceava”, explică poliţiştii.

La volanul celui de-al doilea autoturism, marca Skoda Octavia, se afla locotenent colonelul Daniel Valter, ofiţer în cadrul Jandarmeriei Suceava, iar în maşină erau soţia acestuia, în vârstă de 42 de ani, şi copilul lor, o fetiţă de 2 ani.

Când poliţiştii au ajuns la locul accidentului, şoferul vinovat de producerea   coliziunii îşi abandonase maşina şi plecase de la faţa locului, respectivul, potrivit informaţiilor furnizate de poliţie, fiind găsit mergând pe jos în direcţia Brodina.

Când a fost pus să sufle în alcooltest, aparatul a indicat o alcoolemie de 1,35 la mie, o valoare la care unii abia se mai pot ţine pe picioare.

Iosif Alexander a fost reţinut pentru 24 de ore şi şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei, a anunţat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

 

Ofiţerul, dat pe mâna Parchetului Militar

În urma impactului dintre cele două maşini, informează poliţia, soţia ofiţerului a fost rănită grav, fiind transportată la spital. Şi Daniel Valter şi fiica acestuia, minora în vârstă de 2 ani, au ajuns la spital, însă aceştia nu au suferit leziuni grave.

Ofiţerul de jandarmerie s-a ales însă cu dosar penal, după ce, aşa cum cere procedura, poliţiştii l-au pus să sufle în alcooltest, chiar dacă nu era vinovat de producerea accidentului. Rezultatul: 0,68 la mie în aerul expirat.

În privinţa lui Daniel Valter, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, ofiţerul riscând, dacă va fi găsit vinovat, să fie exclus din rândurile Jandarmeriei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofiţer din Jandarmerie, prins băut la volan, după un accident provocat de un şofer beat.
 Vizualizări articol: 6492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Ofiţer din Jandarmerie, prins băut la volan, după un accident provocat de un şofer beat5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei