Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2014 - Anul XIX, nr. 274 (5783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

În tir, 54 de metri cubi de material lemnos. În acte, 5,4 metri cubi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din Rădăuţi au deschis un dosar penal în care fac cercetări privind infracţiuni de fals, după ce au oprit în trafic un tir încărcat cu lemne şi au constatat diferenţe uriaşe dintre materialul lemnos transportat, 54 de metri cubi, şi cel din documentele de transport, 5,4 metri cubi.

Respectivul tir a fost oprit sâmbătă dimineață, pe strada Ion Nistor, din Rădăuţi, la volan fiind un tânăr în vârstă de 31 de ani, din judeţul Botoşani.

„Întrucât existau suspiciuni cu privire la legalitatea avizului de însoțire a materialului lemnos, au fost sesizați lucrătorii Ocolului Silvic Marginea care au stabilit faptul că avizul de însoțire respectiv figurează în evidențe ca fiind eliberat pentru cantitatea de 5,40 mc și nu pentru cantitatea de 54 mc”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, cantitatea de cherestea fiind ridicată şi predată ocolului silvic din Marginea.

La scurt timp, la sediul Poliţiei Rădăuți s-a prezentat o tânără în vârstă de 31 ani, din comuna Brodina, reprezentant al societăţii care a predat materialul lemnos, tânără  care a declarat că a completat greşit documentele de transport, greşind cu o virgulă cantitatea de cherestea livrată beneficiarului.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, ce va fi soluționat procedural”, a precizat duminică purtătorul de cuvânt al poliției județene, subcomisarul Ionuț Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În tir, 54 de metri cubi de material lemnos. În acte, 5,4 metri cubi.
 Vizualizări articol: 3128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
În tir, 54 de metri cubi de material lemnos. În acte, 5,4 metri cubi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei