Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 nov 2014 - Anul XIX, nr. 273 (5782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Manifestări

Consiliul Judeţean Suceava a definitivat programul pentru „Crăciun în Bucovina 2014”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a definitivat programul pentru ediţia de anul acesta a proiectului „Crăciun în Bucovina”. Manifestările din cadrul acestui proiect vor începe pe 1 Decembrie 2014, când vor fi deschise târgurile de Crăciun cu produse tradiţionale de pe esplanada Casei de Cultură din Suceava şi de la Shopping City Suceava. Cele două târguri vor fi deschise zilnic, între orele 10:00 şi 17:00, până pe data de 10 ianuarie 2015. În perioada 10 – 20 decembrie 2014, sucevenii şi turiştii care vor vizita judeţul vor putea participa la manifestările „Colindaţi muzeele!”, concertele de colinde urmând să fie susţinute de copii de la şcolile din judeţ la Muzeul de Ştiinţele Naturii şi Hanul Domnesc din Suceava. Un alt eveniment este programat în data de 14 decembrie a.c. la Biserica Romano – Catolică „Sf. Ioan Nepomuk” din Suceava, acolo unde începând cu ora 19:30 va avea loc un concert susţinut de Grigore Leşe. Apoi, pe 18 decembrie va fi marcată „Ziua Minorităţilor”, evenimentele organizate cu acest prilej urmând să se desfăşoare la Consiliul Judeţean, acolo unde va avea loc simpozionul „Interculturalitatea – realitate a convieţuirii interetnice în judeţul Suceava”, dar şi la sala Dom Polski, unde va fi organizat un spectacol artistic al minorităţilor. Înainte de Crăciun, în ziua de 22 decembrie a.c., între orele 17:00 şi 19:00, pe esplanada Casei de Cultură va avea loc concertul de colinde „Asta-i sara lui Crăciun”, susţinut de grupuri folclorice din întreg judeţul. Tot în data de 22 decembrie, de la ora 18:00, la Muzeul de Ştiinţele Naturii va începe „Noaptea cea mai lungă”. Festivalul de datini şi obiceiuri de anul acesta va avea loc anul acesta în data de 27 decembrie . Evenimentul va începe la ora 11:00 cu parada măştilor, care va avea loc pe traseul stadionul Areni – centrul Sucevei, iar de la ora 13:00, pe esplanada Casei de Cultură va începe spectacolul de datini.

În cadrul ediţiei de anul acesta a „Crăciunului în Bucovina” vor fi organizate manifestări în majoritatea localităţilor din judeţul Suceava, turiştii având posibilitatea să participe la  spectacole de colinde, de datini şi obiceiuri, la baluri ale gospodarilor, dar şi la un teatru popular, intitulat „Ştefan cel Mare”, care va avea loc în data de 26 decembrie, de la ora 12:00, la Mănăstirea Putna. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean Suceava a definitivat programul pentru „Crăciun în Bucovina 2014”.
 Vizualizări articol: 4830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consiliul Judeţean Suceava a definitivat programul pentru „Crăciun în Bucovina 2014”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei